Susižalojo vairuodami neblaivūs

Kriminalai ir nelaimės

Ne tik neblaivus, bet ir teisės vairuoti neturintis moldavas atsipirko nedideliais sužalojimais, įvairavęs į tradicinę Baltijos pr. žiedinę sankryžą. Dar vieno eismo įvykio metu Klaipėdos rajone, automobiliui įvažiavus į griovį, žmonės nukentėjo kur kas labiau.

Policija praneša, kad sekmadienio naktį apie 2.10 val. į žiedinę Baltijos ir Taikos prospektų sankryžą įvažiavo neblaivaus (1,52 prom.) 23 metų teisės vairuoti neįgijusio vaikino vairuojamas automobilis „VW Passat“. Po avarijos iš įvykio vietos vairuotojas dar ir bandė pasišalinti. Paaiškėjo, jog automobilį vairavo Moldovos pilietis.

Skaitytojo nuotr.

Ir vairuotojas, ir dar labiau nuo alkoholio apsvaigęs (2,28 prom.) kartu važiavęs 30-metis keleivis buvo pristatyti į ligoninę, kur medikai abiems diagnozavo galvų sumušimus ir išleido gydytis ambulatoriškai.

Skaitytojo nuotr.

Skaitytojo nuotr.

Prieš tai apie 23.10 val. dar vienas eismo įvykis registruotas Klaipėdos rajone Stragnų II kaime. Jame ir vairuotojas, ir keleivė patyrė rimtesnių sužalojimų.

Aplinkkelyje Dituva-Priekulė į griovį nuvažiavo automobilis „VW Passat“, kurį vairavo neblaivus (0,65 prom.) 33 metų vyras. Reidastv/Facebook nuotr.

Aplinkkelyje Dituva-Priekulė į griovį nuvažiavus automobiliui „VW Passat“, kurį vairavo neblaivus (0,65 prom.) 33 metų vyras, sužeistas vairuotojas ir 35 metų keleivė. Abiems nukentėjusiesiems ligoninėje diagnozuotos politraumos, jie gydomi Reanimacijos skyriuje.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Konsultacijos

Laiku nesumokėjus transporto draudimo įmokos, gali tekti grąžinti dalį draudiko išmokų

Lietuvos Aukščiausiasis Teismas (LAT) išnagrinėjo bylą, kurioje buvo sprendžiama dėl draudimo bendrovės teisės reikalauti iš draudėjo grąžinti dalį išmokėtos sumos, ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Ugniagesiai gelbėjo du nelaimėlius

Klaipėdos regiono ugniagesiai pirmadienį padėjo medikams suteikti pagalbą dviem nukentėjusiems žmonėms. Ryte, apie 7.30 val, buvo gautas pranešimas, kad Kretingos ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Avarijoje žuvo jaunas vyras

Policija pranešė, kad trečiadienio popietę, apie 16.40 val., Klaipėdoje, Vilniaus plente, Jakų sankryžos link važiavęs automobilis „Volvo V50“, kurį vairavo ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This