Neringos pirminės sveikatos priežiūros centre – daugiau paslaugų

Sveikata

Neringos savivaldybė skelbia, kad atnaujintame Neringos pirminės sveikatos priežiūros centre nuo šiol bus teikiama daugiau viešųjų paslaugų.

Čia įrengtos naujos vonios – perlinio ir hidromasažo bei povandeninio masažo. Neringos pirminės sveikatos priežiūros centras taip pat įsigijo dviejų sekcijų elektrinį masažo stalą, ultaaukšto dažnio trumpųjų bangų terapijos aparatą. Taip pat limfodrenažinio masažo aparatą, kuris naudojamas venų išsiplėtimui, dėl kraujagyslių nepakankamumo po operacijų ir traumų atsiradusiems patinimams galūnėse, limfos tekėjimo sistemos sutrikimams gydyti.

Kitos naujovės – ultragarsinis aparatas, parafino vonelė, poliarizuotos šviesos terapijos prietaisas.

Kiek anksčiau gyventojai turėjo galimybę išbandyti ir aktyviam laisvalaikiui skirtą patalpą su įranga, skirta treniruotėms su savo kūno svoriu. Čia jau vyksta fizioterapijos užsiėmimai, o kiek daugiau nei prieš mėnesį išbandyti naują erdvę buvo kviečiami ir bendruomenės nariai.

„Stengiamės gausinti Neringoje teikiamas viešąsias paslaugas, didesnį dėmesį skirti sveikatinimui, todėl palaikėme centro vadovės ir kolektyvo narių iniciatyvumą, skirdami savivaldybės biudžeto lėšas visai šiai įrangai įsigyti. Džiaugiuosi šviesiomis centro patalpomis ir tuo, kad naujomis paslaugomis galės naudotis tiek Neringos gyventojai, tiek svečiai“, – pranešime spaudai cituojamas Neringos savivaldybės meras Darius Jasaitis.

Teigiama, kad naujų paslaugų įkainiai bus skelbiami Neringos pirminės sveikatos priežiūros centro interneto svetainėje https://www.neringospspc.lt

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Neringa skelbia Švyturių metų pradžią

Kovo 8-11 dienomis Neringa ne tik švęs Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimą, bet ir skelbs Švyturių metų pradžią. Sprendimą 2024-uosius paskelbti Švyturių ...
2024-03-06
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

Lietuvos Navalnas ar sąmokslo teorijas skleidžiantis kyšininkas?

Klaipėdos apygardos teismas apeliacine tvarka baigė nagrinėti baudžiamąją bylą, kurioje pirma instancija pernai spalį Panevėžio verslininką Tomą Petrą Radiką nuteisė ...
2024-02-28
Skaityti daugiau

Regionas

Neringos meras prašo šalies vadovų užtarimo

Neringos meras Darius Jasaitis kreipėsi į prezidentą Gitaną Nausėdą ir premjerę Ingridą Šimonytę dėl to, kad šiame kurorte gyvenantiems ukrainiečiams ...
2024-02-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This