Devyniolikmečių sukeltose avarijose nukentėjo dvi mergaitės

Kriminalai ir nelaimės

Klaipėdos regione pirmadienio vakarą įvykus dviem avarijoms, kurias sukėlė dvi 19-metės, nukentėjo ir dvi nepilnametės mergaitės.

Apie 17 val. policijoje gautas pranešimas apie eismo įvykį Gargžduose, Kvietinių g. Nustatyta, kad 19-metė mergina vairavo automobilį „Audi A6“ ir partrenkė per nereguliuojamą pėsčiųjų perėją ėjusią 10-metę. Sužalota mergaitė išvežta į ligoninę. Vairuotoja buvo visiškai blaivi. Iš ligoninės gautas pranešimas, kad nukentėjusiajai nustatytas galvos sumušimas, nubrozdinimas, galvos smegenų sukrėtimas, plaštakos, kelio sumušimai. Ji paguldyta į Traumatologijos skyrių.

Po kelių valandų dar viena avarija įvyko Jurjonų k. ribose, kelyje Plungė-Vėžaičiai (Reidas TV facebook nuotr.).

Jau kitos 19-metės merginos vairuojamas automobilis BMW įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir kaktomuša susidūrė su tiesiai iš priekio atvažiavusiu automobiliu „MB S35“, kurį vairavo 51 metų vyras.

Eismo įvykio metu sužalotas „MB“ vairuotojas ir jo 13-etė dukra bei BMW vairuotoja. Nukentėjusieji iš eismo įvykio vietos nuvežti į ligoninę.

Iš ligoninės gautas pranešimas, kad vyriškiui nustatytas galvos sumušimas, kulnakaulio lūžimas, plaučio, alkūnės sumušimai, jis paguldytas į Reanimacijos skyrių. Reanimacijos skyriuje atsidūrė ir 19-metė mergina, kuriai lūžo galūnės.

Mergaitei padarytos daugybinės plėštinės žaizdos, plyšo rankos čiurnos raiščiai, sukrėstos galvos smegenys. 13-metė paguldyta į Traumatologijos skyrių.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Konsultacijos

Laiku nesumokėjus transporto draudimo įmokos, gali tekti grąžinti dalį draudiko išmokų

Lietuvos Aukščiausiasis Teismas (LAT) išnagrinėjo bylą, kurioje buvo sprendžiama dėl draudimo bendrovės teisės reikalauti iš draudėjo grąžinti dalį išmokėtos sumos, ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Ugniagesiai gelbėjo du nelaimėlius

Klaipėdos regiono ugniagesiai pirmadienį padėjo medikams suteikti pagalbą dviem nukentėjusiems žmonėms. Ryte, apie 7.30 val, buvo gautas pranešimas, kad Kretingos ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Avaringojoje sankryžoje BMW trenkėsi į namo sieną

Socialiniame tinkle „Klaipėdos reidai II” dalinamasi nuotrauka, kurioje užfiksuota, kaip trečiadienio popietę automobilis BMW X6 atsitrenkė į renovuoto namo sieną ...
2024-04-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This