Paulina Skrabytė pristato naują dainą

Veidai

[vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=qbpWwb8O4jU&fbclid=IwAR1eQGTUlDREa3L2lyCD3B-xvdQuQiN4RzOQqTfQ4CQ2V1qkl0EgHoCe-7g” align=”center”][vc_column_text]Palangiškė Paulina Skrabytė, pernai sėkmingai pasirodžiusi projekte „Lietuvos balsas“ ir patekusi į pusfinalį, išleido savo naują dainą.

Dainos „Apie Tave“ vaizdo klipe sudėliota paaugliškos meilės istorija. Kartu su Paulina klipe nusifilmavo ir vaikinas, prieš 7-erius metus kartu su ja stovėjęs „Eurovizijos“ scenoje.

„Artūras – puikus muzikantas ir geras bičiulis. Su juo kartu Lietuvai atstovavome Vaikų Eurovizijoje. Prabėgo keleri metai ir mes vėl kartu. Ši daina šviesi, romantiška, tačiau pasakojanti gana komplikuotos meilės istoriją. Matyt, daug kam žinomas jausmas, kai dviejų žmonių meilės nepripažįsta kiti. Tačiau jeigu jausmai tikri, jokios kliūtys nėra baisios. Svarbiausia tikėti vienas kitu ir nepasiduoti“, – pranešime spaudai cituojama Paulina, neatskleidusi, ar su simpatišku pianistu jie pora ne tik vaizdo klipe, bet ir realybėje.

Dainą sukūrė pati Paulina, o klipą nufilmavo ta pati filmavimo komanda, kuri kūrė ir eurovizinį Paulinos klipą „Debesys“. Naujausias merginos vaizdo klipas nufilmuotas vaizdingoje Kauno vietoje – Vytauto parke, prie Jiesios skardžio.

„Šis laikotarpis labai įtemptas – visada taip būna prieš Kalėdas, kai ruošiesi šventiniam maratonui. Be to, artimiausiu metu planuoju surengti savo solinį labdaringą koncertą. Man muzika yra visas gyvenimas, todėl esu labai laiminga, kad galiu savo dainomis dalintis su kitais“, – sakė palangiškė.

Praėjus metams po dalyvavimo projekte „Lietuvos balsas“, abiturientė toliau intensyviai kuria ir koncertuoja. Projekte Leono Somovo komandoje dainavusią merginą šiuo metu dažnai galima išgirsti koncertuojančią su Klaipėdos jaunimo grupe „The Others“. Taip pat mergina vaidina Klaipėdos dramos teatro spektaklyje „Karalienė Luizė“.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Miestas

Gatvės muzikos dienoje - ir nauji atlikėjai, ir senbuviai

Šeštadienį nuo vidurdienio Klaipėdos senamiestyje ir centre prasidėjo skambėti įvairi muzika - vyksta tradicinė Gatvės muzikos diena.
2020-07-18
Skaityti daugiau

Svarbu, Veidai

Paulina Skrabytė: „Esu už tai, kad būtume tokie, kokie esame"

Lietuvoje muzikantais džiaugiamasi, bet nenorima jais tapti. Neretai – dėl nepastovaus atlyginimo. Todėl neretam muzikanto profesija, vaikystėje buvusi svajone, subrendus ...
2019-08-03
Skaityti daugiau

Regionas

Sukūrė dainą apie Palangą

Palanga šį penktadienį prasidėsiančios tris dienas truksiančios Kurorto šventės metu pristatys dainą „Visi į Palangą“. Deivido Zvonkaus sukurtas kūrinys pirmą kartą oficialiai ...
2019-05-30
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This