Klaipėdoje vėl rengiamas „Jaunos muzikos vakaras“

Kultūra

Lapkričio 24-ąją, šeštadienį, #chooseklaipeda ambasadorių iniciatyva jau antrą kartą vyks „Jaunos muzikos vakaras“, kurio metu scenoje pasirodys jauni ir talentingi Klaipėdos muzikantai bei atlikėjai.

„Nesvarbu, tėvų garaže daužai būgnus ar su draugais repuoji gyvenamųjų rajonų kiemuose, groji gitara ar kanklėmis, priklausai grupei ar esi solo atlikėjas – dalyvauti kviečiame visus, kurie myli muziką. Svarbiausia – noras parodyti savo talentą, savo kūrybą, kad Klaipėdoje yra jaunimo ir jis turi savo balsą“, – iniciatyvos idėją aiškina #chooseklaipeda ambasadorių komanda.

Galimybė koncertuoti ir atskleisti savo talentą šįkart sudomino būrį gitaros mokyklos „Alex Guru Guitar School“ atlikėjų, kurie atvyks su visa gitaros mokyklos auklėtinių palaikymo komanda. „Jaunos muzikos vakare“ pasirodys Maksim (17 m.), prisistatantis kaip profesionalus masažuotojas ir neprofesionalus vokalistas, muziką savo gyvenimu vadinanti Arina (15 m.), gyvūnų prieglaudoje dirbanti ir kaimynams dainuojanti Svetlana (30 m.), teniso žaidėjas ir rock-and-roll gerbėjas Benediktas (14 m.), romantiško vokalo dailininkė Miloslava (17 m.).

„Manau, kad pasibaigus vasarai Klaipėda neturėtų užmigti žiemos miegu. Tad kviečiu šeštadienio vakarą praleisti kartu linksmai muzikuojant. Įrodykim sau ir kitiems, kad klaipėdiečiai – aktyvūs žmonės!“, – pranešime spaudai ragina akustinę roko bei pop stiliaus muziką atliekantis klaipėdietis Ignas Stonkus.

Visų scenoje pasirodysiančių jaunųjų atlikėjų lauks renginį remiančio „Akropolio ledo“ įsteigti prizai bei #chooseklaipeda iniciatyvos atributika.

#chooseklaipeda ambasadoriai taip pat ruošia muzikinę staigmeną.

„Kas žino, galbūt Klaipėdoje greitai užgims dar viena jauna muzikinė grupė?“, – sako renginį organizuojantys #chooseklaipeda ambasadoriai.

Jaunųjų atlikėjų muzika skambės Atvirose jaunimo erdvėse, I.Simonaitytės g. 24. Koncertas vyks nuo 17 iki 18.30 val.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra, Svarbu

Klaipėdos vardą garsins Dunojumi plukdydami „Choose Klaipėda" vėliavą

Politiniai debatai, susitikimai su menininkais, kūrybinės dirbtuvės, užmirštų miesto erdvių atgaivinimas, The Roop, Ingajos, Sauliaus Petreikio ir kitų žinomų atlikėjų ...
2021-01-19
Skaityti daugiau

Miestas

Teatro aikštėje – pozityvios bangos

Rugsėjo 10-ąją minima Pasaulinė savižudybių prevencijos diena, kuomet viso pasaulio šalys atkreipia dėmesį į šią skaudžią problemą. Ta proga #chooseklaipeda ...
2020-09-09
Skaityti daugiau

Miestas

„Rinkis Klaipėdą" laukia kūrybingų pagalbininkų

Paskutinę birželio dieną naujai atsidariusioje industrinėje Klaipėdos erdvėje  „HOFAS“ vyko „Klaipėda- Europos jaunimo sostinė 2021“ projekto, dar žinomo #ChooseKlaipeda/Rinkis Klaipėdą ...
2020-07-01
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This