„Lietuvos geležinkeliai“ siūlo apmokamas stažuotes studentams

Transportas

„Lietuvos geležinkeliai“ praneša pradedantys įgyvendinti apmokamų stažuočių projektą „Augantys lyderiai“.

Pasak „Lietuvos geležinkelių“ generalinio direktoriaus Manto Bartuškos, projektu siekiama būsimiems profesionalams parodyti, kad dirbti, užsidirbti ir save realizuoti galima ir Lietuvoje.

Manto Bučnio nuotr.

„Šią vasarą „Lietuvos geležinkeliai“ patvirtino ilgalaikę įmonės strategiją 2030. Vienas iš jos tikslų – suburti geriausią komandą. Anksčiau „Lietuvos geležinkelių“ duris praverti ką tik studijas baigusiems buvo labai sunku, tačiau mes keičiamės – norime parodyti, kad šiandien sėkmingai karjerai vienoje didžiausių Lietuvos transporto įmonių reikia ne giminystės ryšių, bet noro ir kompetencijų“, – pranešime spaudai cituojamas bendrovės generalinis direktorius Mantas Bartuška.

Dalyvauti projekte kviečiami trečio-ketvirto kurso bakalauro arba magistro studijų studentai, studijuojantys tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Stažuotojams „Lietuvos geležinkeliuose“ siūlomos net aštuonios sritys: teisė, žmogiškieji ištekliai, finansai, komunikacija, rinkodara, strategija ir plėtra, informacinės technologijos, transporto technologijos ir inžinerija.

Į kitų metų birželio-rugsėjo mėnesiais vyksiančias apmokamas stažuotes bus atrinkta 30 studentų, daliai jų vėliau planuojama pasiūlyti galimybę įsidarbinti „Lietuvos geležinkelių“ įmonių grupėje.

Daugiau informacijos apie projektą bei anketos – čia.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Nuomonės

Lauksime naujo LTG vadovo konkurso?

Rusijos Federacijos Kaliningrado srities gubernatorius Antonas Alichanovas tęsia mitologijos apie „eksklavą blokuojančią Lietuvą” repertuarą savo šalies žiniasklaidoje. Dar gąsdina Kremliaus ...
2022-07-06
Skaityti daugiau

Nuomonės

Post Scriptum muilo operai

Baltarusijos valstybei priklausančios įmonės „Belaruskalij” (BK) produkcijos tranzitas Vakarų valstybių sankcijų sąlygomis per Lietuvą anos savaitės pabaigoje ir šios pradžioje ...
2021-12-15
Skaityti daugiau

Nuomonės, Svarbu

Apie trąšas, sankcijas, Baltarusiją ir „kolektyvinį Landsbergį“

Sukako vieneri metai, kai pateikusi ambicingą veiklos programą ir Nacionalinį pažangos planą iki 2030 metų, Ingridos Šimonytės Vyriausybė pradėjo darbą ...
2021-12-12
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This