„Update! #Bendrystė!“ suvienijo klaipėdiečių šeimas

Mums rašo

Klaipėdos miesto Šeimos centro inf.
2018-11-23

Komentarų: 0

Lapkričio 16-18 dienomis gausus būrys klaipėdiečių šeimų rinkosi į šeimų savaitgalio stovyklą „Update! #Bendrystė!“.

Stovyklą organizavo Klaipėdos miesto Šeimos centras, bendradarbiaujant su Klaipėdos Prano Mašioto progimnazija ir jos Tėvų klubu, Šv. Juozapo Darbininko bažnyčia, Marijos Taikos Karalienės bažnyčia, Vakarų Lietuvos tėvų forumu, KU Jono Pauliaus II krikščioniškųjų studijų centru.

Organizatorių nuotr.

Penktadienio vakarą startavusi stovykla miesto šeimas pirmiausiai pakvietė į džiaugsmo šventę, kurioje visus sveikino Klaipėdos Karalienės Luizės jaunimo centro choreografijos studija „Inkarėlis“, skambėjo klaipėdietiškų grupių „Barzdoti vyrai“ ir „Dėl Tavęs“ programa, o šokio bendrystėje visus suvienijo nuotaikingas flašmobas ir kapela „Martvežiai“.

Po aktyvių ir intriguojančių „Nakties mokykloje“ veiklų, šeštadienį nuo pat ryto stovykloje vyko įvairūs edukaciniai ir kultūriniai renginiai tėvams, paaugliams bei vaikams, skirti tarpusavio santykių kūrimui ir puoselėjimui.

Sekmadienį stovyklos veiklas vainikavo padėkos šventosios Mišios šv. Juozapo Darbininko bažnyčioje meldžiantis už stovykloje dalyvavusias šeimas ir Baltijos-Marių bendruomenę.

Prasminga, jog į „Update! #Bendrystė!“ veiklas įsijungė daugiau nei du šimtai klaipėdiečių, o savaitgalio stovyklos įgyvendinimui buvo suburta beveik penkiasdešimties savanorių mokinių, tėvų ir mokytojų grupė.

Projektą finansavo Socialinės apsaugos ir darbo ministerija.

Projekto organizatoriai dėkoja Klaipėdos miesto savivaldybei, Baltijos-Marių bendruomenei bei Ievos Jaffre ūkiui už paramą.

„Update! #Bendrystė!“ – tai ne paskutinis Klaipėdos miesto Šeimos centro šeimų bendrystės puoselėjimo renginys Klaipėdai. Kviečiame visus apsijungti pamatiniam – šeimų tvarumo – tikslui mūsų mieste ir šalyje.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Švietimas

1,75 promilės kainavo postą

Pasirodymas išgėrus darbo vietoje nuo 1993-iųjų Klaipėdos lopšeliui-darželiui „Inkarėlis” vadovavusiai Rimai Savvai kainavo šį postą. Žinia, praėjusį pirmadienį šiame darželyje ...
2023-06-06
Skaityti daugiau

Koronavirusas, Svarbu

Koronavirusas: Klaipėdoje antrą dieną iš eilės tendencija blogesnė nei šalyje

Statistikos departamento duomenimis, trečiadienį šalyje nustatyti 953 nauji susirgimai koronavirusu (ištirta 9574 mėginių, virusas rastas daugiau nei 9 proc. mėginių ...
2021-01-28
Skaityti daugiau

Regionas

Liepos 6-ąją žais ripką

Sendvario seniūnija Valstybės dieną ir Lietuvos 100-metį paminėti kviečia prie Eketės piliakalnio – liepos 6 dieną čia vyks 6-tasis tradicinių ...
2018-06-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This