Palangos eglutė – kitoje vietoje

Regionas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2018-11-27

Palangos savivaldybė praneša, kad jau šį šeštadienį įžiebs miesto eglę. Ne vienerius metus puošusi centrinę kurorto aikštę, šiemet žaliaskarė perkeliama į naują kultūrinę erdvę – Grafų Tiškevičių alėją, šalia Kurhauzo ir Koncertų salės.

Pasak pranešime spaudai cituojamos Palangos kultūros ir jaunimo centro direktorės Vitos Petrauskienės tai – pati tinkamiausia vieta Kalėdų pasakai kurti, kadangi greta – du svarbūs kultūros objektai, o viename iš jų – Palangos simboliu vadinamame Kurhauze – visą gruodį vyks įvairūs šventiniai renginiai, kviesiantys tiek mažuosius, tiek ir suaugusiuosius į visai šeimai skirtus koncertus bei užsiėmimus. Čia skambės muzika, vyks spektakliai bei edukaciniai užsiėmimai, veiks Kalėdų senio paštas, bus ir daugiau šeimoms įdomių veiklų.

Grafų Tiškevičių alėjoje šventinėmis lemputėmis bus padabinti medžiai, šalia eglės nušvisianti dar viena šventinė instaliacija. Apsilankiusieji prie miesto eglės galės čia pat paskanauti ir kalėdinių meduolių bei susišildyti puodeliu kvapios arbatos ar kavos.

Teigiama, kad Palangos eglė kaip kasmet, nustatytomis dienomis bei valandomis susirinkusiuosius džiugins šviesos ir muzikos šokiu.

Palangos miesto eglė bus įžiebta gruodžio 1 d., šeštadienį, 17 val. Šventinio renginio organizatoriai žada įdomią programą su daug muzikos, šviesos ir, žinoma, fejerverkais. Įžiebti žaliaskarę bus pakviesti visi, dalyvausiantys šioje šventėje.

J. Basanavičiaus gatvę ir vėl padabins spindinti Kalėdų eglių alėja.

Anot pranešimo, vienas iš gražiausių kalėdinio laikotarpio renginių bus gruodžio 8 d. vyksiantis šventinis renginys „Gintarinė snaigė“, kurio metu už tyliai daromus gerus darbus bus įteiktos „Gintarinės snaigės“ labiausiai to nusipelniusiems palangiškiams.

Su visa kurorto šventinių renginių programa galima susipažinti čia.

Žymos: | | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas

Palanga - sergamumo COVID-19 viršūnėje

Lietuvoje jau trečią dieną iš eilės fiksuojama daugiau nei šimtas naujų susirgimų COVID-19, skelbia Valstybės duomenų agentūra. Trečiadienį 83 žmonės ...
2024-07-25
Skaityti daugiau

Mums rašo

„Aurum" lenktynes - į Basanavičiaus gatvę!

Ar tikrai Palangai reikalingos „1006 kilometrų lenktynės“ vidurvasarį? Nesu priešininkas lenktynių ar kitų masinių renginių – kuo daugiau įvairių pramogų, ...
2024-07-18
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

Beveik pusė Palangoje surenkamų atliekų – šiltuoju metų laiku

Tendencijos rodo, jog vis daugiau žmonių elgiasi atsakingai ir rūšiuoja atliekas, jei tik turi tam galimybę. Visgi atostogaujant atliekomis neretai ...
2024-07-18
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This