Eligijus Masiulis kandidatuos į Klaipėdos merus

Politika, Svarbu

Buvęs Liberalų sąjūdžio lyderis, kurio galimos korupcijos byla šiuo metu nagrinėjama teise, savo „Facebook” profilyje paskelbė, jog kandidatuos į Klaipėdos merus.

Grįžtu namo. Grįžtu į savo Klaipėdą. Miestą, kuriame pradėjo plakti mano širdis, Miestą, kuris lyg mama apgaubė savo rūpesčiu spalvotoje vaikystėje. Miestą, kuris kentė mano paauglystės šėliones. Miestą, kuris mane paruošė ir išlydėjo į gyvenimą.

Grįžtu ne vienas. Su savo žiniomis, idėjomis, energija ir patirtimi. Parsivežu ir savo gyvenimo kuprą. Ji sunki ir slegianti, bet daug ko pamokanti ir leidžianti labiau suvokti pasaulį. Net ir su ja, esu tikras, tvirtas ir nepalaužiamas. Mano gyvybė yra tiesa. Mano vaistai yra žinojimas, kaip viskas buvo. Ir tegul rūpinasi vaistais tie, kuriems žūtbūt tą tiesą reikia iškreipti. Nepasiduosiu, nes esu teisus.

Politinės audros ar uraganai gali Tave stipriai aplaužyti, bet nėra tokios jėgos, kuri galėtų išplėšti iš Tavo širdies troškimą aktyviai gyventi, būti su žmonėmis, tikėti Jais ir veikti. Tai yra mano genuose ir kraujyje. Telkti, o ne skaldyti, džiaugtis, o ne dejuoti, spręsti, o ne tęsti, veikti, o ne peikti, kurti, o ne griauti, mylėti, o ne smerkti. Tai yra žmogiškoji politikos abecelė, kurios išmokau dar žengdamas pirmus politinius žingsnius mylimojoje Klaipėdoje. Tai privalo tapti kiekvieno politiko receptų knyga.

Niekada nesureikšminau valdžios. Ji visada žada daugiau negu gali. Kaip bebūtų, ar namų langai švarūs, priklauso tik nuo mūsų Pačių. Valdžios rūpestis, kad norėtųsi per tuos nuvalytus langus žiūrėti.

Visgi Miestas – tai pirmiausiai žmonės. Kaip jie jaučiasi, ar patogiai gyvena? Miestas tik žmonių nuotaikų atspindys, kurį sugeria gatvės, šviesoforai, šaligatviai, namai. Ar laimingai mirkčioja šviesoforai Klaipėdoje? Kiekvienas turim savo atsakymus.

Visos miesto valdžios stengėsi dėl miesto, dirbo dėl jo, taip, kaip mokėjo ir galėjo. Pagarba ir ačiū joms. Tiesiog reikia Baltijoje nuskalauti nuovargį ir eiti toliau, į naują svajonę, lipti ant aukštesnio laiptelio. Reikia išlaisvinti Gražuolę Klaipėdą. Reikia atrakinti Jos gyvenimą.

Žmonės atsipalaidavę ir linksmi, nesiskolinantys iki kitos algos, politikai garbingi ir atviri, nemeluojantys, net jeigu buvo sutikę velnią, verslininkai, siekiantys garbingo pelno ir dar kylantys žaliais buliais į viršų, ir dronai atnešantys rinkėjo pažymėjimą. Tokia Klaipėda bus. Atsimerkusi Klaipėda.

Nuoširdžiai dėkoju už bet kokią kritiką. Visi esate gerbiami ir nuostabūs. Jūs visi norite, kad Gražuolė Klaipėda atsimerktų savo darbais ir pasiekimais.

Grįžtu namo. Esu tik žmogus. Su savo silpnybėmis ir stiprybėmis.

Matau, kad žmonės aplinkui atsimerkę, noriu, kad ir Klaipėda atsimerktų, todėl keliu savo kandidatūrą į Klaipėdos miesto merus.

Savo programą Klaipėdai pristatysiu ir į visus klausimus atsakysiu specialioje spaudos konferencijoje. Apie jos vietą ir laiką pranešiu vėliau visiems, kam bus įdomu”, – rašo E. Masiulis.

„Atvirai Klaipėdai” E. Masiulis teigė, kad kandidatuos savarankiškai – be kokio nors rinkimų komiteto ar partijos paramos.

7 Comments

  1. Linas

    Tu pardavei ir mus ir Klaipėdą už106K €. Todėl nelįsk mums į akis brudeli!!!

    Reply
  2. Anonimas

    O nuo ko išlaisvinti gražuolę Klaipėdą? Taip ir nepasakė. Nuo korumpuotųjų valdininkų?

    Reply
  3. Anonimas

    Ką gero padarė mylimai Klaipėdai būdamas susisiekimo ministru? Pastatė viaduką vilniečiams greitai ir neužsibūnant eilėse nulėkti į Vilnių iš Palangos. Jau galėtų ir pasilikti Vilniuje, ten jis labiau dera. Klaipėdai tokių darbininkų nereikia.

    Reply
  4. Art

    Manau bus geresnis meras, nej kazkokia Puteikiene!

    Reply
    • Anonimas

      Išsitrink tu galvą geriau

    • Anonimas

      Va tokių kaip ART pilna Lietuva. Tidėl ir skęstame liūne.

  5. Anonimas

    Buvęs Liberalų sąjūdžio lyderis, kurio galimos korupcijos byla šiuo metu nagrinėjama teise, savo „Facebook“ profilyje paskelbė, jog kandidatuos į Klaipėdos merus

    Gal teisme

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika

Rinkėjai sulauks dviejų pranešimų apie rinkimus

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) informuoja, jog rinkėjams pradedami platinti pranešimai apie rinkimus. Šiemet rinkėjai turėtų gauti iš karto du lapelius. ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Mums rašo

Politikų manipuliacijos 

Artėjant rinkimams kartais tenka pamatyti ar išgirsti taip vadinamus debatus. O kai kuriose šalyse net pamatyti plakatus ar televizinę reklamą. ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Pradeda veikti informacijos apie rinkimus numeris

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) informuoja, kad trečiadienį pradeda veikti trumpasis numeris 1855, kuriuo rinkėjams bus teikiama informacija apie rinkimus. Juo ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This