Kalėdinėje mugėje – ir Erikos Vitulskienės „plius” dydžio kolekcija

Verslas

Jau šį sekmadienį, gruodžio 9 dieną, Klaipėdos „Švyturio” arenoje vyks kalėdinė „Fashion bazaar” mados mugė.

Organizatoriai tikina, jog šiemet renginys pakvies ne tik įsigyti jau paruoštų žinomų Lietuvos kūrėjų gaminių, bet ir patiems juos pasidaryti mugėje veikiančių nemokamų kalėdinių dirbtuvių metu.

Organizatorių nuotr.

Mugės organizatorė, dizainerė ir UAB „Inži Group” vadovė Ingrida Rutkauskaitė-Naujokė  teigia, kad Klaipėdoje vyksiantis „Fashion bazaar” renginys išsiskirs siūloma kalėdinių dirbtuvių gausa, kurios patiks ne tik suaugusiems, bet ir mažiausiems mugės lankytojams.

„Nors kiekvienas mugės lankytojas galės įsigyti jau pagamintų dovanų ar šventinių dekoracijų namams, mes juos skatinsime įsitraukti į kalėdinių dirbtuvių veiklą ir kviesime pačius visa tai susikurti. Juk kiekvienas iš mūsų esame sau patys geriausi dizaineriai ir kūrėjai, tad padedami kalėdinių dirbtuvėlių profesionalų pasigaminsite dovanas, kurios labiausiai tiks ir patiks Jums bei Jūsų artimiesiems. Visus gaminius apsilankiusieji galės čia pat nemokamai susipakuoti”, –  pranešime spaudai cituojama I. Rutkauskaitė-Naujokė.

Pranešama, jog kalėdinėje „Fashion bazaar” mugėje dalyvaus ir „plius” dydžio drabužiais prekiaus Erika Vitulskienė, kuri mugės lankytojams bus paruošusi specialių šventinių pasiūlymų.

Stilingą ir kokybišką aprangą siūlys „Rudnė“, „Kristi Andress“, „el TADO’s mados“, „Adrika”, „MOLČI”, pasipuošti kvies aksesuarų gamintojai „RenéDeco”, „Du safyrai” bei daugelis kitų kūrėjų.

Renginys nemokamas, mugė „Švyturio” arenoje lankytojų lauks gruodžio 9 d. nuo 10 iki 17 val.

 

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Mugėje - nemokami stiliaus, mados ir grožio ekspertų seminarai

Spalio 6 dieną, sekmadienį, nuo 10 iki 17 val. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje vyks mugė „Fashion bazaar. Mada“. Anot renginio organizatorių, ...
2019-10-03
Skaityti daugiau

Miestas

Į Klaipėdą atvyksianti stilistė dalinasi patarimais

Spalio 6 dieną Klaipėdos „Švyturio“ arenoje vyks stiliaus ir mados fiesta vadinamas renginys „Fashion Bazaar“. Renginio metu lankytojai galės ne ...
2019-09-25
Skaityti daugiau

Verslas

„Švyturio“ arenoje - „Fashion bazaar IŠPIRKTUVĖS"

Rugsėjo 15 dieną Klaipėdos „Švyturio“ arenoje vyks nuolaidų mugė „Fashion bazaar IŠPIRKTUVĖS“. Anot jo organizatorių, renginys pakvies atnaujinti garderobą „neregėtai žemomis dizainerių ir ...
2019-09-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This