Klaipėdoje – jau ketvirtasis rinkimų komitetas

Politika, Svarbu

Vyriausioji rinkimų komisija įregistravo jau ketvirtą Klaipėdos savivaldos rinkimuose dalyvausiantį 74 steigėjus turintį visuomeninį rinkimų komitetą „Mano Klaipėda”.

Tarp jo steigėjų yra žinomi pramogų pasaulio, taip pat ir verslo atstovai. Dalis priklauso iki šiol apolitiškumą deklaravusiai visuomeninei organizacijai „Mano miestas Klaipėda”. Komiteto koordinatorė – Laura Sereckė.

Komitetas žada prisistatyti gruodžio 12 d. neįprastu būdu – SMS žinutėmis. Tokią reklamą „Atvirai Klaipėdai” ketvirtadienio popietę pristatė vienas iš komiteto steigėjų – verslininkas Saulius Savickis.

Uostamiestyje šiuo metu yra įregistruoti dar trys rinkimų komitetai: Vytauto Grubliausko, „Rusakalbė Klaipėda” bei „Titov ir teisingumas”.

Komiteto „Mano Klaipėda” steigėjai:

Laura SERECKĖ, Vytautas ASTRAUSKAS, Andrius BARTKUS, Audrius BELIAUSKAS, Giedrius BELIAUSKAS,  Raimondas BELIAUSKAS, Agnė BELIAUSKIENĖ, Rūta BELIAUSKIENĖ, Virginija BELIAUSKIENĖ, Raimonda BENDŽIENĖ, Gintaras BENDŽIUS, Mindaugas BENDŽIUS, Aivaras BENĖTA, Gintarė BENETIENĖ, Kristina BENETIENĖ, Jolanta BERŽINSKIENĖ, Aleksandra BOGDANOVA, Edgaras BRUŽAS, Laurencija BUDRYTĖ-AUSIEJIENĖ, Giedrė BUGANAUSKAITĖ, Mantas ČESNAKAS, Inga ČESNAKIENĖ, Inga ČESNAKIENĖ,  Edmundas DARGIS, Julija Viktorija FLIS, Povilas GRAKAUSKAS, Monika GRAKAUSKIENĖ, Viktorija GUDELĖ,  Mindaugas GUDELIS, Mantas GURSKAS, Romualda JANULEVIČIENĖ, Rita KAČERGIENĖ, Dovilė KAČERGYTĖ,  Šarūnas KARMALAVIČIUS, Tomas KASPERAVIČIUS, Inga LAPINSKIENĖ, Aurelijus LIŠKAUSKAS, Renata LOŽIENĖ, Mantas MEKUŠKA, Audronė MICKEVIČIENĖ, Eglė MIKALAUSKIENĖ, Aras MILEŠKA, Natalija MOGUČAJA-VAINEIKIENĖ, Edgaras NEMAS, Aušra PACEVIČIŪTĖ, Kristina PAKALNIŠKYTĖ, Daiva PALUBINSKAITĖ, Alvidas PAULIKAS, Kazys PAULIKAS, Paulius PAULIKAS, Gerda PETRAVIČIŪTĖ, Edmundas PRIŽGINTAS, Silverijus PUOTKALIS, Vilius REGALAS, Nadežda ROMANOVA, Šarūnas RUTKAUSKAS, Lina SAMOŠKAITĖ, Silvija SAMOŠKAITĖ-LIŠKAUSKIENĖ, Jadvyga SAVICKIENĖ, Saulius SAVICKIS, Vytautas SIMAITIS, Diana SKRABYTĖ, Gabija SRUOGIŪTĖ, Algimantas STANISLAUSKAS, Inesa STANISLAUSKIENĖ, Inga STONKIENĖ, Laura STUBRAITĖ, Roma STUBRIENĖ, Agnė TUMŠIENĖ, Jurgis VAINEIKIS, Reda ŽADEIKIENĖ,  Remigijus ŽIOGAS, Rovena ŽIOGĖ, Teresė ŽORNIAKIENĖ.

3 Comments

  1. Gerhard

    Ketvirtasis, penktasis koks skirtumas. Zmones net nesidomi ka jie veiks miesto taryboje. Akcentuojami ju zinomi veidai, bet taryboje bus reikalingos smegenis. Tegul tie kas organizuoja tokius komiterus bent nuveda savo biciulius i koki kontroles komiteta posedi. Tegul jie perskaito pries tai ataskaitas ir pagalvoja ar jie pasiruose??? Ten vien sou neuzteks. Greitai atsidursi etikos sargu rankose ir ziniasklaida rasys ne koks tavo zinomas veidas, bet kas esi visiskai tupas.

    Reply
  2. I sveikata

    Giminių balius ?

    Reply
  3. Virgis

    Šeimomis į valdžią 😀

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika

Rinkėjai sulauks dviejų pranešimų apie rinkimus

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) informuoja, jog rinkėjams pradedami platinti pranešimai apie rinkimus. Šiemet rinkėjai turėtų gauti iš karto du lapelius. ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Mums rašo

Politikų manipuliacijos 

Artėjant rinkimams kartais tenka pamatyti ar išgirsti taip vadinamus debatus. O kai kuriose šalyse net pamatyti plakatus ar televizinę reklamą. ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Pradeda veikti informacijos apie rinkimus numeris

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) informuoja, kad trečiadienį pradeda veikti trumpasis numeris 1855, kuriuo rinkėjams bus teikiama informacija apie rinkimus. Juo ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This