Klaipėdos žydų bendruomenės nominacija – Ingai Grubliauskienei

Kultūra

Trečiadienį Lietuvininkų aikštėje iškilmingai buvo įžiebta Didžioji Menora, skelbianti metą linksmajai žydų Chanukai. O Klaipėdos koncertų salėje susirinko Klaipėdos žydų bendruomenė paminėti savo 30 metų gyvavimo sukaktį ir padėkoti neabejingiems žydų kultūrai.

Klaipėdos žydų bendruomenės pirmininkas  Feliksas Puzemskis įteikė nominaciją Klaipėdos Pilies džiazo festivalio vadovei Ingai Grubliauskienei už žydiškosios džiazo kultūros propagavimą ir tradicijų puoselėjimą.

„Nuo seno uostamiestyje vyksta gražus bei prasmingas žydų ir lietuvių bendruomenių bendradarbiavimas. Chanuka įkvepia mus niekada nebijoti kovoti už tai, kas teisinga ir šviesu. Sveikinu žydų bendruomenę su didžiausia švente ir ačiū, kad esate su mumis. Dariau ir darysiu viską, kad Klaipėdą turėtų galimybę išgirsti  žydų muzikos atlikėjus džiazo festivalio metu”, – kalbėjo Klaipėdos Pilies džiazo festivalio vadovė I. Grubliauskienė.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Veidai

Maja Tarachovskaja: „Mėgėjų teatrai turi savo sielą"

60-metė Maja Tarachovskaja – Klaipėdos žydų teatro „Šatil” įkūrėja, dramaturgė ir aktorė. Išvertus iš ivrito „Šatil” reiškia „Daigas, ūglys”. Tai ...
2024-04-06
Skaityti daugiau

Kultūra

Klaipėdos pilies džiazo festivalis pristato pirmuosius svečius

XXX Klaipėdos pilies džiazo festivalis šiemet vyks birželio 27-29 dienomis Teatro aikštėje. Jo organizatoriai pagarsino pirmuosius renginio svečius –  grupę ...
2024-03-01
Skaityti daugiau

Kultūra

„JazzFest Budapest“ ir Klaipėdos pilies džiazo festivalis pasirašė bendradarbiavimo sutartį

„JazzFest Budapest“ – mieste, koncertų salėse, klubuose bei viešose erdvėse vykstantis džiazo festivalis, kuriame pasirodo pasaulinės džiazo žvaigždės ir vietiniai ...
2023-11-14
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This