Rinkimai Klaipėdoje: įregistruotas jau penktasis komitetas

Politika, Svarbu

Pirmadienį baigiasi rinkimų komitetų ir savarankiškų politinės kampanijos dalyvių registravimas. Iki pirmadienio ryto Klaipėdoje buvo registruoti jau penki tokie dariniai – iki tol buvusių gretas papildė komitetas „Už pokyčius Klaipėdoje“, kurio koordinatorius yra buvęs liberalas Algirdas Grublys.

Šį komitetą sudaro 70 narių: Algirdas GRUBLYS, Violeta ANČERIENĖ, Valdas ANČERYS, Audronė ANDRIULIONIENĖ, Jelena ANUŽIENĖ, Edmundas ARNAŠIUS,  Egidijus BARANAUSKAS, Vytautas BARTNINKAS, Dainius BRAŽDYS, Juzefa BRUŽIENĖ, Grinvydas BUTRIMAS, Viktoras BUTRIMAS, Laimutė BUTRIMIENĖ, Rūta CIMNOLONSKAITĖ, Vytautas ČEPAS, Valdas DAUJOTAS, Audra DAUJOTIENĖ, Loreta DAUJOTIENĖ, Gitana DIRŽININKIENĖ, Andrius EIDUKEVIČIUS, Julija EININGIENĖ, Rasa GAGILIENĖ, Alius GALMINAS, Ernesta GREFELYTĖ, Živilė GRUBLIENĖ, Aleksandra IVANENKO, Martynas JANUŠAS, Saulius JANUŠAS, Vaidotas JASAS, Mantas JOKŠAS, Salomėja JUOZAPAITIENĖ, Brigita KAIRIENĖ, Lina KAZBARAITIENĖ, Antanas Gediminas KLIVEČKA, Nijolė Irena KLIVEČKIENĖ, Mantas KNIETAS, Lina KRUPELNIKOVA, Julija KULIŠOVA, Audrys LEŠČIUS, Jolanta LEŠČIUVIENĖ, Julija MANAKO-GALMINĖ, Giedrė MATULEVIČIENĖ, Teisutis MATULEVIČIUS, Laima NARAŠKEVIČIENĖ, Galina NAZAROVA, Vaidotas PILIPAVIČIUS, Linas PLIENIUS, Gabija POCEVIČIŪTĖ, Nijolė POŽARSKIENĖ, Lukas RAŠKAUSKAS, Audronė SAVICKIENĖ, Markas SELDINAS, Sandra SIRUTIENĖ, Dalia Marija STANČIENĖ, Rimantas STAŠYS, Jadvyga STEPONAVIČIENĖ, Ditė STONČAITIENĖ, Asta ŠLEPETIENĖ, Inga ŠOPAITĖ, Aleksej TIRIŠONOK, Odetta TUNYLA, Tadas UŽUOTAS, Natalja VASILJEVA, Bronislavas VYŠNIAUSKAS. Saulius ZAKARAUSKAS, Eugenija ŽALIENĖ, Vaiva ŽALIENĖ, Artūras ŽALYS, Danė ŽIUKIENĖ ir Liudmila ŽVIRGŽDIENĖ.

Beje, asociacijos „Permainų Klaipėda“ socialiniame profilyje, kuriame buvo kviečiama ir į šio komiteto steigiamąjį susirinkimą, rašoma, kad jos būstinėje praėjusį ketvirtadienį lankėsi Vygaudas Ušackas.

„Jau vėliau ir atskirai V. Ušacko paklausėme, o kodėl jam nepabandžius kandidatuoti į Klaipėdos merus? Ponas Vygaudas neatmetė tokios galimybės”, – rašoma šioje paskyroje.

Tačiau pats V. Ušackas kalbėdamas su „Atviros Klaipėdos” žurnalistu atmetė tokią galimybę.

„Buvau susitikęs su „Permainų Klaipėda” delegacija. Joje yra dalis mano rėmėjų vykusioje priešrinkiminėje kampanijoje, kai kandidatavau konservatorių partijos organizuotuose rinkimuose. Tikrai esu pamalonintas jų dėmesiu ir siūlymu, tačiau manau, kad tikrai Klaipėdoje yra kitų žmonių, kurie galėtų ne tik sėkmingai kandidatuoti, bet ir tvarkyti Klaipėdą taip, kad ji būtų garsi ne tik džiazu, būtų vienas iš moderniausių Baltijos uostų. Tikrai neplanuoju kelti kandidatūros. Džiaugiuosi bičiulių ir bendraminčių dėmesiu ir tikiuosi, kad jie išrinks tokį kandidatą, kuris geriausiai atstovaus Klaipėdos ir Lietuvos interesus, žinant Klaipėdos ir uosto svarbą visai šaliai”, – sakė V. Ušackas.

Pirmadienį po pietų komitetas išplatino pranešimą spaudai, kuriame informuojama, jog jo Rinkiminio sąrašo vedliu tapo asociacijos „Permainų Klaipėda“ pirmininkas Artūras Žalys, o A. Grublys bus ir rinkiminės kampanijos štabo vadovu.

Artūras Žalys

„Šis komitetas yra ūkiškų ir racionaliai mąstančių klaipėdiečių suburtos asociacijos visuomeninio judėjimo „Permainų Klaipėda“ politinis įrankis”, – rašoma pranešime.

Jame žadama, kad savo rinkiminę programą ir kandidatą į merus komitetas pristatys iki gruodžio 21 d.

Dar Klaipėdoje yra užregistruoti komitetai „Mano Klaipėda”, „Rusakalbė Klaipėda”, „Titov ir teisingumas” bei „Vytautas Grubliauskas ir komanda”. Pagal tokių darinių skaičių visoje Lietuvoje Klaipėda nusileidžia tik Vilniui – iki pirmadienio ryto sostinėje buvo užregitruoti 8 komitetai. Po keturis yra užregistruota Šiauliuose ir Zarasų rajone.

6 Comments

  1. Na taip

    peršasi mintis kad šitas komitetas yra į visas puses pasklidusių ,,benamių” konservų, liberastų ir kitų duženų rinkinys. Nieko gero

    Reply
  2. Žinovas

    Ko čia puolate Titovą? Su juo viskas tvarkoj, geriau žiūrėkite ką Permainų Klaipėda daro Ateis į valdžią visi stenėsime Čepas vėl pradės revoliucijas ir kt.

    Reply
    • Ožkus

      baik zinove isterikuot kaip ozys ))))

  3. Klaipedietis

    Titov ir teisingumas cia kaip karas ir taika 😀

    Reply
  4. nelaisva

    Titov ir teisingumas. Griūk negyvas. Viena ir kita nesuderinama.

    Reply
    • Anonimas

      tai tikriausiai tas ir noreta pasakyti siuo pavadinimu – yra Titovas ir yra Teisingumas, cia kaip „Blogis ir geris”, „Juoda ir balta”, „Nuostolis ir pelnas” 😀

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika

Rinkėjai sulauks dviejų pranešimų apie rinkimus

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) informuoja, jog rinkėjams pradedami platinti pranešimai apie rinkimus. Šiemet rinkėjai turėtų gauti iš karto du lapelius. ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Mums rašo

Politikų manipuliacijos 

Artėjant rinkimams kartais tenka pamatyti ar išgirsti taip vadinamus debatus. O kai kuriose šalyse net pamatyti plakatus ar televizinę reklamą. ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Pradeda veikti informacijos apie rinkimus numeris

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) informuoja, kad trečiadienį pradeda veikti trumpasis numeris 1855, kuriuo rinkėjams bus teikiama informacija apie rinkimus. Juo ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This