Dar vienas kandidatas į merus – Kazys Paulikas

Politika, Svarbu

Visuomeninis rinkimų komitetas „Mano Klaipėda” antradienį pranešė, jog jo iniciatyvinė grupė nusprendė, kad šios politinės jėgos kandidatas į merus bus verslininkas Kazys Paulikas.

Komiteto iniaciatyvinę grupę sudaro Gintaras Bendžius, Raimondas Beliauskas, Henrikas Vaitiekūnas, Saulius Savickis, pats K. Paulikas ir Natalija Mogučaja-Vaineikienė.

Prieš tai „Mano Klaipėda” savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook” inicijavo interaktyvų balsavimą, kuriame surengė tris galimų kandidatų į merų dvikovas. Iš viso balsavime esą dalyvavo beveik 500 asmenų.

„Laikas budinti Klaipėdą: nors pastaraisiais metais padaryta nemažai, vis dėlto savivaldos veiksmai neatitinka šiuolaikinio gyvenimo tempo ir ritmo. Miesto valdymas vyksta letargo stadijoje, kai ir partinės užduotys trukdo, ir asmeniniai interesai atima teisę iš klaipėdiečių jaustis savo miesto šeimininkais”, – rašo K. Paulikas kartu su pranešimu spaudai išplatintame kreipimesi.

Jis tikina, kad suburta „veikli įvairių sričių specialistų komanda” žino, kaip Klaipėdą paversti „Vakarų Lietuvos regiono flagmanu”.

K. Paulikas būdamas Liberalų ir centro sąjungos nariu buvo išrinktas į miesto Tarybą 2003–2007 metų kadencijai.

K. Paulikas yra vienintelis UAB „Investicijų spektras” akcininkas. Pastaroji bendrovė yra vienintelis UAB „Nesė Group”, užsiimančios pramogų, lošimų ir maitinimo bei nekilnojamojo turto verslu, savininkas.

„Nesė group“ vienija tris įmones – tai UAB „Nesė“, teikianti azartinių lošimų organizavimo paslaugas, UAB „Sėkmės tiltas“, teikianti viešojo maitinimo, renginių organizavimo ir apgyvendinimo paslaugas ir UAB „Pramogų bankas“, užsiimanti nekilnojamojo turto valdymu. Kompanijos ištakos siekia 1991 metus, kai buvo įsteigta UAB „Nesė”, kuri pradėjo savo veiklą Klaipėdos mieste nuo viešbučių ir kavinių verslo. 1997 m. įkurta bendrovė „Sėkmės tiltas“, o UAB „Nesė“, įsigaliojus Azartinių lošimų įstatymui, tapo pirmąja lietuviško kapitalo bendrove Lietuvoje, 2002 m. atidariusia pirmuosius lošimų namus”, – taip pristatoma „Nesė Group” jos interneto svetainėje.

4 Comments

  1. Greta

    Kazino vadas bus meras? Nejaugi klaipėdiečiai balsuotų už tokio nemoralaus biznio veikėją?

    Reply
  2. Klaipėdskas

    Tropicano (ar kažkaip panašiai) vadinosi dar viena vieta („įmonė”) prie stadiono, kurios turbūt nenori įtraukti į įmonės puslapį ?

    Reply
  3. Klausimuks

    O kas dabar yra „Vakarų Lietuvos regiono flagmanas”? Pagėgiai ?

    Reply
    • Anonimas

      Ha ha ha 🙂

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika

Rinkėjai sulauks dviejų pranešimų apie rinkimus

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) informuoja, jog rinkėjams pradedami platinti pranešimai apie rinkimus. Šiemet rinkėjai turėtų gauti iš karto du lapelius. ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Mums rašo

Politikų manipuliacijos 

Artėjant rinkimams kartais tenka pamatyti ar išgirsti taip vadinamus debatus. O kai kuriose šalyse net pamatyti plakatus ar televizinę reklamą. ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Pradeda veikti informacijos apie rinkimus numeris

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) informuoja, kad trečiadienį pradeda veikti trumpasis numeris 1855, kuriuo rinkėjams bus teikiama informacija apie rinkimus. Juo ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This