Pristatomi Jūrininkų poliklinikos projekto konkurso darbai

Fotoreportažai, Sveikata

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Klaipėdos savivaldybės administracijos kartu su Lietuvos architektų sąjungos Klaipėdos apskrities organizacija paskelbtam atviram naujo Jūrininkų sveikatos priežiūros centro pastato projektavimo konkursui iš viso buvo pateikta 12 darbų.

Detaliau su konkursui pateiktais darbais galima susipažinti specialioje internetinėje svetainėje.

Viešai apžiūrėti konkursui pateiktų darbų ekspoziciją jau galima nuo šio trečiadienio, gruodžio 19 d., Kultūros fabrike, Bangų g. 5A -1 aukšte. Čia ekspozicija veiks iki 2019 m. sausio 11 d. darbo dienomis nuo 8.30 iki 18 val.

Viešas darbų aptarimas numatomas sausio 11 d. 10 val. Kultūros fabrike, kurio metu konkurso darbus pristatys recenzentai architektai Vaidotas Dapkevičius ir Vigilija Paulionienė.

Pranešama, kad konkurso projektų vertinimo komisiją sudaro žinomi architektai ir urbanistai – Edgaras Neniškis, Rokas Kilčiauskas, Edmundas Andrijauskas, Jūrininkų sveikatos priežiūros centro vyr. gydytojas Saulius Dabravalskas bei Klaipėdos miesto savivaldybės atstovai – architektas Almantas Mureika, Kastytis  Macijauskas ir Marijus Mockus.

INFORMACIJA

Jūrininkų sveikatos priežiūros centras – visos šeimos gydymo centras, teikiantis tik aukščiausios kokybės sveikatos priežiūros paslaugas, kurios paremtos profesionalumu, paslaugumu, patikimumu ir atsakingumu bei paprastumu ir patogumu.

Jūrininkų sveikatos priežiūros centras orientuotas į kasdienes medicinines paslaugas, šeimos mediciną. Pastatas turėtų būti modernus, aukštos energinės klasės, kokybiškas, funkcionalus, optimalaus kokybės ir kainos santykio, puikiai paskirstytas erdvėje ir integruotas urbanistinėje aplinkoje, pritaikytas skirtingoms gyventojų amžiaus grupėms, patogus ir saugus darbuotojams.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”5″ images=”62667,62668,62669,62670,62671,62672,62673,62674,62675,62676,62677,62678″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Atvėrė kelią atkurti senamiesčio gatvės atkarpą

Nors Klaipėdos miesto tarybos Miesto plėtros ir strateginio planavimo komitetas buvo nepritaręs mero siūlymui perimti savivaldybės nuosavybėn iš privačių asmenų ...
2024-02-29
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Dėl „furų" sutramdymo - kritikos rimbai Uosto direkcijai

Bendrovės „DFDS Seaways” prašymas leisti trims elektriniams vilkikams važiuoti pirmyn ir atgal Minijos gatve, tarp Baltijos pr. ir Kalnupės gatvės, ...
2024-02-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos įvaizdžio komisija pramiegojo kultūrinę revoliuciją*

Nors nauja valdžia didžiojo Mao metodas keičia miesto įvaizdį, braukdama į šiukšlyną maištingus kūrėjus, savivaldybės sukurta Klaipėdos miesto įvaizdžio komisija, ...
2024-02-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This