„Neptūnas” debiutavo kalėdinėje šventėje

Sportas

Krepšinio klubo „Neptūnas“ krepšininkai vaikams padovanojo kalėdinę atrakciją – sporto šventę.

4 skirtingoms vaikų amžiaus grupėms skirta šventė vyko LCC universiteto sporto salėje. Vaikai kartu su „Neptūno“ krepšininkais varžėsi stiprumo, vikrumo ir gudrumo estafetėse bei išbandė savo jėgas krepšinio aikštelėje, o į kai kurias užduotis įtraukė ir mažųjų tėvelius.

Šventėje dalyvavęs „Neptūno“ vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis tikina, kad tokios iniciatyvos visam klubui yra nepaprastai reikšmingos.

„Neptūnas – tai šeimos komanda, todėl nuolat stengiamės dalyvauti įvairiose vaikams skirtose akcijose, iniciatyvose bei būti aktyvi Klaipėdos miesto bendruomenės dalimi. Mums visada labai smagu susitikti su savo komandos gerbėjais, ypač su pačiais mažiausiais. Džiugu, kad galėjome sukurti tikrą šventę vaikams ir taip prisidėti prie jų svajonių išsipildymo“,- pranešime spaudai cituojamas K. Maksvytis.

Šventinę atrakciją vaikams organizavo viena didžiausių Baltijos šalyse medienos ir baldų gamybos įmonių Vakarų medienos grupė (VMG). Bendrovė kalėdines pramogas savo darbuotojų vaikams rengia kasmet, tačiau šie metai buvo pirmieji, kuomet mažuosius su laukiamiausiomis žiemos šventėmis sveikino ne tik Kalėdų Senelis, bet ir profesionalūs krepšinio žaidėjai.

„Kasmet stengdamiesi išreikšti dėkingumą savo darbuotojams, nepamirštame dėmesiu bei neišdildomais įspūdžiais apdovanoti ir jų vaikučių. Kalėdos – tai buvimo su šeima laikas, todėl ir savo darbuotojams dovanojame tokias pramogas, kurios drauge suburtų visus šeimos narius. Šiemet prie Kalėdų šventės prisijungę „Neptūno“ komandos krepšininkai išties sukūrė bendrumo jausmą – estafetėse dalyvavo ne tik vaikai, bet ir suaugusieji. Tikimės, kad šis komandiškumo jausmas lydės mus visus ir ateinančiais metais“, – teigia VMG personalo direktorė Indra Jankauskė.

„Neptūnas“ dažnai matomas įvairiose bendruomenės renginiuose, lankosi Klaipėdos miesto ir Klaipėdos rajono mokyklose, prieš sezoną organizuoja sezono atidarymo renginį, tačiau tokioje Kalėdų šventėje komanda dalyvavo pirmą kartą.

„Pasivaržyti su vaikais ir kartu pamėtyti į krepšį laukiant Kalėdų Senelio „Neptūnui“ buvo nauja patirtis, tačiau viskas pavyko puikiai. Matėme daugybę šypsenų ir laimingų veidų, tad tikimės ir toliau dalyvauti tokiose smagiose veiklose,“ – džiaugėsi komandos vyriausiasis treneris K. Maksvytis.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

„Neptūnas“ pralaimėjo autsaideriams

Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komanda šeštadienio vakarą Klaipėdoje nutraukė net keturiolikos pralaimėjimų seriją Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“). Aurimo Jasilionio auklėtiniai rezultatu ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

LCC - Moterų lygos sidabras

„SMART WAY Moterų Lietuvos krepšinio lygos“ trofėjus grįžta į sostinę. Eglės Zabotkaitės vedamos Vilniaus „Kibirkšties“ krepšininkės Klaipėdoje trečiadienio vakarą rezultatu ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūno“ pergalių seriją nutraukė kėdainiškiai

Klaipėdos „Neptūnas“ pirmadienio vakarą savo arenoje rezultatu 79:92 (26:24, 20:21, 12:20, 21:27) krito prieš Kėdainių „Nevėžį-Optibet“. Šeimininkai pirmieji truktelėjo į ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This