Kviečia „Studijų regata’ 19“

Švietimas

Penktadienį, sausio 11 d., nuo 10 iki 15 val. Klaipėdos „Švyturio arenoje“ vyks studijų ir karjeros mugė „Studijų regata’ 19“.

Klaipėdos universitetas praneša, kad jau 5-us metus iš eilės organizuojamas moksleiviams skirtas renginys išaugo ir šiemet jame dalyvaus per 20 Lietuvos aukštųjų bei profesinių mokyklų.

Pirmą kartą vyks darbdavių mugė, kurioje prisistatys per 20 didžiausių Lietuvos įmonių bei organizacijų. Moksleiviams skirtus pranešimus apie profesijos pasirinkimą bei sėkmingą karjerą skaitys aukštųjų mokyklų dėstytojai, įmonių įkūrėjai, organizacijų atstovai.

Studijų mugėje dalyvaus Klaipėdos universitetas, LCC tarptautinis universitetas, Vilniaus Dailės akademijos Klaipėdos fakultetas, Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Klaipėdos fakultetas, Kauno technologijos universitetas, Lietuvos sveikatos mokslų universitetas, Teisės ir verslo akademija, Mykolo Romerio universitetas, Vilniaus Gedimino technikos universitetas, Vytauto Didžiojo universitetas, Lietuvos sporto universitetas, Lietuvos verslo kolegija, Lietuvos aukštoji jūreivystės mokykla, Klaipėdos valstybinė kolegija, Socialinių mokslų kolegija, Klaipėdos laivininkų mokykla, Klaipėdos Ernesto Galvanausko profesinio mokymo centras, Klaipėdos paslaugų ir verslo mokykla, Klaipėdos turizmo mokykla, Klaipėdos laivų statybos ir remonto mokykla, Klaipėdos technologijų mokymo centras, Karaliaus Mindaugo profesinė mokykla.

Tarp organizacijų ir verslo atstovų karjeros mugėje dalyvaus Jaunimo tarptautinio bendradarbiavimo agentūra, KPMG Baltics, Litana ir Ko, Grigeo Klaipėda, Mars Lietuva, BAA Training, Vakarų laivų gamykla, „Klaipėdos nafta”, Swedbank, SBA, Karo prievolės ir komplektavimo tarnyba, Lietuvos kariuomenė, Creative Partners, Omega Technology, Jūrų uosto direkcija, Valstybinė mokesčių inspekcija ir kt.

Pranešama, jog ypatinga renginio viešnia bus dainininkė Monika Liu.

Renginį organizuoja Klaipėdos miesto savivaldybė.

Skelbiame „Studijų regata’19“ programą. 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Veidai

Džiaze - ne vien tik merginos

Gyvenimas yra nenuspėjamas, sugebantis nustebinti netikėtais savo posūkiais. Nuostabu būna gimtojo miesto ar net šalies koncertų salėse ar aikštelėse išvysti ...
2023-10-22
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Kultūra

XXIX Klaipėdos pilies džiazo festivalis: liko paskutinė diena

Ketvirtadienį Klaipėdos Teatro aikštėje prasidėjęs XXIX Klaipėdos pilies džiazo festivalis priartėjo prie finalo. „Orą užsakėme tobulą! Kainavo tai kainavo. Tik ...
2023-06-24
Skaityti daugiau

Kultūra

Monika Liu pasirodys su „Los Secretos de Pablo"

Birželio 22-24 dienomis vyksiančiame Klaipėdos pilies džiazo festivalyje susirinkusiųjų laukia naujas, dar negirdėtas duetas – jausmingoji Monika Liu ir egzotiškieji „Los Secretos de Pablo”. Klausytojams jie ...
2023-06-05
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This