Šilutės rajone žuvo mergina, Klaipėdoje vairavo girti

Kriminalai ir nelaimės

Penktadienį Šilutės rajone įvyko žmogaus mirtimi pasibaigusi avarija, o Klaipėdoje dėl neblaivių vairuotojų kaltės įvyko kelios avarijos, per kurias apgadinti kelio ženklai. Tuo metu avarijoje Palangoje nukentėjo vyras.

Penktadienį apie 15. 40 val. Sakūčių kaime automobilis „Peugeot 207“, kurį vairavo 22 metų mergina, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Avarijos metu nukentėjo vairuotoja, kuri be sąmonės buvo pristatyta į Klaipėdoje ligoninę, tačiau joje netrukus mirė.

Ridas TV „Facebook” nuotr.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį,  apie 0.14 val. Klaipėdoje, Naujojo Sodo ir Naujojo Uosto g.sankryžoje automobilis „VW Jetta” nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į šviesoforą bei apgadino jį ir kelio ženklą bei gėlių vazonus. Nustatyta, jog automobilį vairavo 30-metis, kuriam nustatytas 1,76 prom. girtumas. Vyras sulaikytas.

Po keliolikos minučių pranešta, kad Jono g. važiuoja automobilis „Opel Signum”, vairuojamas irgi galimai neblaivaus asmens. Pareigūnai sustabdė minėtą automobilį Pilies-Minijos-Sausio 15-osios g. sankryžoje, sukantį link Minijos g. Posūkyje vairuotojas dar kliudė kelio ženklus ir bandė važiuoti toliau.

Minijos g. sustabdžius automobilį, 38 metų vairuotojui nustatytas 2,20 prom. girtumas, jis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Avarija įvyko ir Palangoje.

Penktadienį apie 17.45 val. Klaipėdos pl. ir Malūno g.sankryžoje automobilis „Honda Civic”, kurį vairavusi 50-metė moteris, degant žaliam šviesoforo signalui, suko į kairę. Tuo pat metu, degant žaliam šviesoforo signalui, per perėją ėjo 70-metis vyras, kurį „Honda Civic” partrenkė. Sužeistajam nustatyti dviejų šonkaulių lūžiai ir kairės rankos piršto išnirimas. Ar vairuotoja buvo blaivi, nepranešama.

Tuo metu irgi Palangoje apie 19.20 val. Darbėnų kelyje sustabdytas automobilis „Renault Megane”, kurį vairavo 55 metų vyras. Jam alkoholio matuokliu nustatytas 2,11 prom. girtumas, vairuotojas sulaikytas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Ieško eismo įvykių liudytojų

Policija prašo gyventojų pagalbos dėl dviejų eismo įvykių, kuriuose nukentėjo žmonės. Birželio 17 d. apie 19. 45 val. Melnragėje ties ...
2018-07-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This