Kandidatus išreitingavo ir Centro partija

Politika, Svarbu

Prie savivaldos rinkimų finišo tiesiosios pradėjo rikiuotis politikai, turintys pademonstruoti, kad sugebėjo įveikti „kvalifikacinį etapą” – surinko bent 870 rinkimų teisę turinčių klaipėdiečių parašų.

Lietuvos centro partijos kandidatė į uostamiesčio merus Nina Puteikienė savo „Facebook” paskyroje trečiadienį pranešė, kad šios partijos skyrius pirmasis iš Klaipėdos politikų pateikė Vyriausiajai rinkimų komisijai parašų lapus.

„Ką tik baigėme skaičiuoti Klaipėdos mieste surinktus parašus, kurie leidžia tapti Lietuvos centro partijos sąrašui ir man pilnateisiais savivaldos rinkimų dalyviais. Spaudžiu telefoną – 121 elektroniniai parašai ir 1715 popierinių – iš viso: 1836”, – rašė N. Puteikienė.

Klaipėdos apygardos rinkimų komisijos pirmininkas Adolfas Gritėnas patvirtino, kad būtent šios partijos atstovai pirmieji atnešė parašų lapus. Pasak jo, baiginėjantis darbo dienai be Lietuvos centro partijos tai jau buvo padarę du rinkimų komitetai „Vytautas Grubliauskas ir komanda” (skelbia surinkę 1573 parašus) bei „Rusakalbė Klaipėda” (rašo surinkę apie 1300 parašų) ir Liberalų sąjūdis (skelbia apie 1500 parašų) bei partija „Tvarka ir teisingumas”.

Partijos ir savarankiški kandidatai (Klaipėdos atveju –  Eligijus Masiulis) jiems išduotus parašų rinkimo lapus turi pristatyti iki ketvirtadienio 17 val. Sprendimai dėl kandidatų įregistravimo turės būti priimami per 10 dienų, bet ne vėliau kaip sausio 31-ąją.

Lietuvos centro partija taip pat paskelbė išreitinguotą savo kandidatų sąrašą. Jame – 43 asmenys (miesto Taryboje yra 31 vieta). Jame penktu numeriu įrašytas Alfonsas Vildžiūnas paaukojo 1000 eurų – daugiau nei ketvirtadalį iki šiol visų partijos turimų lėšų rinkimams.

KANDIDATŲ SĄRAŠAS

1.  NINA PUTEIKIENĖ
2. ALVIDAS ŠIMKUS
3. LAIMA JUKNIENĖ
4. RAMUNĖ ADOMAITIENĖ
5. ALFONSAS VILDŽIŪNAS
6. LIUTAURAS BARČKUS
7. JOLANTA KRUTKEVIČIENĖ
8. SVETLANA GAIDIENĖ
9. ANTANAS GIMBUTAS
10. VYTAUTAS DUBRA
11. SIGUTIS JAČĖNAS
12. JOKŪBAS KRUTKEVIČIUS
13. VIGANDAS JABLONSKIS
14. LAIMA ZUBAITĖ
15. IRENA MONTVYDIENĖ
16. AUDRONĖ VISOCKĖ
18. DANUTĖ POCIENĖ
19. STASYS NAUJOKAITIS
20. SANDRA LISENKOVA
21. VALENTINA ŽIGIENĖ
22. SIMONAS BRIAUKUS
23. AUŠRA KUZMINSKIENĖ
24. AIVARAS KURSKIS
25. DARIUS SADECKAS
26. ARŪNAS ZAGORSKIS
27. RIČARDAS RONKAITIS
28. URTĖ PAŠILYTĖ
29. BIRUTĖ PAULAITIENĖ
30. IRENA MAČIULIENĖ
31. DAIVA JUKNEVIČIENĖ
32. LAIMA JAKUBKIENĖ
33. GEMA TREIKLERYTĖ
34. NIJOLĖ BYTAUTIENĖ
35. LIJANA NORKIENĖ
36. MINDAUGAS SAVICKAS
37. ILONA REINBOLD-TIREVIČIENĖ
38. DŽIULJETA PUTEIKIENĖ
39. NIJOLĖ SAULIENĖ
40. VYTAUTAS KRIŠČIŪNAS
41. AUGUSTINAS MARKEVIČIUS
42. VLADAS ALSYS
43. ALDONA ANDRIULIONIENĖ

6 Comments

  1. Šiauliečiai

    Strakals, pavaryk

    Reply
  2. Lektorė

    Aš, kaip Liutauro Barčkaus dėstytoja, balsuosiu už šį studentą jau vien dėl įsitikimo Liutauro pilietiškumu! Sėkmės, jaunime!!! Pirmyn!!!

    Reply
  3. To> nesuprantu

    Jei nesi girdėjęs- paskaitinėk, aš pasidomėjau ir apie priekinius galiu pasakyti, geri žmonės, nėra prisidirbę. Svarbiausia nėra buvę valdžioje, tai reiškia nesugadinti. Išsilavinę – ko nepasakytum apie kai kurių partijų pirmąjį penketuką (pvz. pilietis kuris apskundė dėl „tipo” neteisėto įtraukimo, yra baigęs tik vakarinę vidurinę, o šalia jo esantis visiškas beraštis). Lietuvos centro partijos sąrašas tikrai atrodo solidžiai. Man patinka, kad pas juos yra jaunimo, Nr.6 L.Bračkus, Nr.12 J. Krutkevičius (paskaičiau, kad jis gavęs jaunojo mokslininko stipendiją), vien už šiuos jaunuolius jau galima sąrašui duoti didelį pliusą. Docentas -mokslų daktaras – Dubra V., gydytoja Svetlana Gaidienė (mergautinė Babaš), aktorius -S. Jačėnas, man tikrai patinka. Tai čia aš pažiūrėjau toliau esančius, įdėmiau nežiūrinėjau pirmųjų nes apie N. Putiekienę žinoma, apie A. Šimkų -jau ankstesniuose rinkimuose domėjausi (yra neblogas filmukas apie jį, Ozolas viską pasako), Juknienė – pedagogė,akyvi visuomenininkė, Adomaitienė – sportininkė, žinoma labiau sporto pasaulyje, A. Vildžiūnas jau dabar tarybos narys. Taigi teigti, kad apie nieką iš sąrašo nesi girdėjęs, reiškia visiškai nesidomėti Klaipėdos miesto gyvenimo, būti aklam, kurčiam, arba tais iš ano sąrašo neišsilavinusiais niekuo nesudominančiais , tik valdžios trokštančiais žmonėmis

    Reply
  4. Nesuprantu

    Nu geras. Apie nieką iš sąrašo nesi girdėjęs. Tik Nika Puteikienė kažkur girdėta. Kartais sušmėžuoja reportažuose apie jūros gyvūnus. Jūrų motina ar ką? O kam čia tas jos sąrašas?

    Reply
  5. jooo

    kaip traktuoti mokytojų profsąjungą kai pirmininkė politikuoja ir 3 sąraše? Tai ką reiškia tada mitingai ir streikai, reikalavimai savivaldybei??? beje įdomu ar jau baigtas tyrimas, (buvo piliečio kreipimasis į Generalinę prokuratūrą dėl neteisėto įtraukimo į partiją nežinant patiems žmonėms)… Štai standartai, visu bando pliekti už neteisybę, o patys ką daro???

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika

Rinkėjai sulauks dviejų pranešimų apie rinkimus

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) informuoja, jog rinkėjams pradedami platinti pranešimai apie rinkimus. Šiemet rinkėjai turėtų gauti iš karto du lapelius. ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Mums rašo

Politikų manipuliacijos 

Artėjant rinkimams kartais tenka pamatyti ar išgirsti taip vadinamus debatus. O kai kuriose šalyse net pamatyti plakatus ar televizinę reklamą. ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Pradeda veikti informacijos apie rinkimus numeris

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) informuoja, kad trečiadienį pradeda veikti trumpasis numeris 1855, kuriuo rinkėjams bus teikiama informacija apie rinkimus. Juo ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This