Trečiąjį ratą pradėjo nesėkme

Sportas

Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“ pirmose trečiojo Nacionalinės krepšinio lygos rato rungtynėse penktadienį namie  nesulaikė svečių iš Šilutės bei patyrė pralaimėjimą rezultatu 82:96 (17:24, 23:23, 22:23, 20:26).

bcklaipeda.lt nuotr.

Nors Tomo Gaidamavičiaus kariauna rungtynes pradėjo slogiai ir po pirmojo ketvirčio turėjo 7 taškų deficitą (17:24), tačiau antrąjį kėlinį pradėjo kaip iš natų – spurtas 11:0 bei, po Vytauto Šarakausko 4 taškų iš eilės, klaipėdiečiai buvo priekyje 28:24.

Vis dėlto tai buvo paskutinė akimirka, kuomet „Neptūnas-Akvaservis“ buvo priekyje – šilutiškiai kėlinį užbaigė 17:5, o didesnį ar mažesnį pranašumą turėjo iki pat mačo pabaigos.

Deivido Anužio tolimas metimas ketvirtojo kėlinio pradžioje vainikavo šeimininkų spurtą 7:0, o klaipėdiečių deficitas ištirpo iki minimumo – 69:70, tačiau tai buvo paskutinis „Neptūnas-Akvaservis“ bandymas kabintis į pergalę.

Lemiamoje dvikovos atkarpoje aikštelėje dominavo svečiai iš Šilutės – 16:7 laimėta atkarpa bei iškovota pergalė uostamiestyje.

Klaipėdos komandoje pralaimėjimu paženklintame mače išsiskyrė Deividas Anužis, pelnęs 17 taškų, atlikęs 4 rezultatyvius perdavimus bei surinkęs 20 naudingumo balų.

Šios dienos rungtynės dėl ligos negalėjo žaisti Herkus Kumpys bei Jonas Dumašius, kuriam yra skilęs pirštas.

Kitą susitikimą klaipėdiečiai žais sekmadienį – išvykoje susikaus su Šakių „Vyčio“ krepšininkais.

STATISTIKA

„Neptūnas-Akvaservis“: Deividas Anužis 17, Erikas Kubilius ir Tadas Pažėra – po 14, Klaidas Metrikis 13 (6 atk. kam.), Vytautas Šarakauskas 9 (12 atk. kam.).

„Šilutė“: Jeffrey Perkinsas 20 (4/7 trit.), Mantas Šerkšnas 19, Byronas Sanfordas 18, Evaldas Džiaugys 17 (7 atk. kam.).

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Orai

Pirmoji balandžio dekada - šilčiausia per visą stebėjimų istoriją

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, balandžio pirmasis dešimtadienis buvo rekordiškai šiltas. Dekados vidutinė oro temperatūra Lietuvoje buvo 10,4 °C (teigiama 5,6° ...
2024-04-12
Skaityti daugiau

Regionas

Šilutės aplinkosaugininkai išgelbėjo žmogaus gyvybę

Aplinkos apsaugos departamento Klaipėdos valdybos Šilutės aplinkos apsaugos skyriaus pareigūnai Vitalijus Gutauskas ir Mindaugas Mačiulis antradienį išgelbėjo skendusį žmogų. „Socialinių ...
2024-03-12
Skaityti daugiau

Regionas

Trispalvę išniekino ir Šilutėje

Policija pranešė, kad penktadienį, apie 6.50 val., Šilutėje, prie Jaunimo alėjos 5-ojo namo laiptinės rasta valstybės vėliava perlaužtu kotu. Pradėtas ...
2024-03-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This