Kviečia į verslumo mokymus

Verslas

Projektas „Sukurk ir įgyvendink: Klaipėdos kūrybiško verslo uostas“ siekia prisidėti prie Klaipėdos miesto integruotų investicijų teritorijos vietos veiklos grupės 2016–2022 metų plėtros strategijos įgyvendinimo.

Pranešama, kad projektu siekiama skatinti tikslinės teritorijos (Klaipėdos senamiestis ir centrinė dalis) bendruomenių narius pradėti verslą – tuo tikslu jau buvo suorganizuoti 5 susitikimai-forumai.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Vėliau numatoma organizuoti 6-ių temų nemokomus mokymus, kurie mažiausiai 75 asmenims suteiks verslo pradžiai ir plėtrai būtinų žinių: nuo idėjos generavimo iki pardavimų skatinimo ir finansų valdymo.

Galiausiai tikslinėje teritorijoje numatoma įkurti kūrybines dirbtuves, kuriose 15-ai jauno verslo subjektų bus suteiktos sąlygos kurti ir plėsti kūrybinius verslus.

Kūrybinės dirbtuvės veiks kaip jauno verslo subjektų inkubatorius – įmonės pakankamai saugioje aplinkoje galės eksperimentuoti su tikrais užsakymais, klientais, tiekėjais, t.y. mokytis vykdyti verslą realiomis rinkos sąlygomis. Buvimas vienose patalpose skirtingus verslus skatins bendradarbiauti, išbandyti klasterizacijos principus ir jų teikiamą naudą, taip pat mokysis verslo etikos ir kt. nerašytų verslo taisyklių.

Šiuo metu vyksta registracija į nemokamus verslumo mokymus.

Numatomos tokios mokymų temos: „Laiko planavimas“, „Finansai ir rinkodara“(lektorė Snieguolė Kerpienė), „Klientų aptarnavimas ir konfliktų valdymas“ (lektorius Jonas Čyvas) , „Aktyvūs pardavimai ir šiuolaikinė reklama“, „Kūrybiškumas versle –„Design thinking“ tehnologija“ (lektorė Inga Uus), „Komandos formavimas ir ugdymas“ (lektorė Kristina Jurjonė).

Dalyvio anketą rasite Klaipėdos kūrybiško verslo uosto „Facebook” paskyroje.

Taip pat galima registruotis ir paskambinus telefonu 8 630 02009.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Veidai

Snieguolė Kerpienė: „Visi išbandymai gali būti smagūs nuotykiai”

Kavinėje „Ateik Ateik“ surengtas jau ketvirtasis Pasaulinės lyderystės konferencijos („PLK+“) prasmingų pokalbių ciklo renginys, kurio viešnia šįkart buvo klaipėdietė Snieguolė Kerpienė. ...
2019-07-29
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Neįgalių vaikų tėvams - nemokama pagalba

Klaipėdoje savo gyvenamąją vietą deklaravusiems tėvams, auginantiems neįgalius vaikus iki 18 metų, teikiama nemokama pagalba ir psichosocialinės konsultacijos. Tokiai šeimai ...
2018-03-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This