Paskelbė ir Respublikinės Klaipėdos ligoninės vadovo konkursą

Sveikata

Sveikatos apsaugos ministerija pranešė, kad po paskelbtų konkursų atnaujinimo, toliau ieško vadovų keturioms sveikatos apsaugos sistemos įstaigoms, tarp kurių yra Klaipėdos jūrininkų ligoninė ir Respublikinės Klaipėdos ligoninė.

Kandidatams keliami aukšti išsilavinimo, kalbos ir skaidrumo reikalavimai, prašoma vadovavimo patirties bei lyderystės ir vadybos sugebėjimų.

Dokumentai priimami 14 kalendorinių dienų nuo konkurso paskelbimo Valstybės tarnybos departamento interneto svetainėje. Tiek Jūrininkų, tiek Respublikinės ligoninės konkursams kaip paskelbimo diena dabar nurodoma sausio 31-oji.

Apie Jūrininkų ligoninės konkursą ministerija pirmą kartą buvo paskelbusi sausio 24-ąją.

Jūrininkų ligoninei šiuo metu vadovauja Jonas Sąlyga, Respublikinei – Romaldas Sakalauskas.

1 Comment

  1. Jonas

    Laikas keisti ir Respublikinės Klaipėdos vadovą. Nes šis vadovauja jau 18 metų. Per šiuos 18 metų išryškėjo daug neigiamų šio žmogaus savybių. Prieš atsisėsdamas į šią kėdę, labai kritikavo sovietinius vadovus dėl jų nesiskaitymo su personalu. Bet, laikui bėgant, pats tapo tokiu: vadovavimas vyksta vadovaujantis ne paritetu, pagarba kitiems, bet ligoninėje skirstant darbuotojus į lygmenis. Aukščiausio lygmens- tai pats vadovas, vidurinio laiptelio-kiti administracijos darbuotojai, o klinikinis personalas bei gydytojai, jau žemiausias laiptelis. Nuomonė teisinga tik viena-vadovo, jo nuomonė, sprendimai negali būti kvescionuojami, pareigybes skiria remiantis ne kompetencija, bet lojalumu vadovui. Todėl Šioje gydymo įstaigoje jis vadinamas „Stalinukas”.
    Vadovas su tokiomis charakterio savybėmis negali būti.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Savivaldybės įstaigose - kosminio kolapso požymiai*

Kolapsas – tai toks mažas gyvūnėlis, kuris sukelia kraujagyslių nepakankamumą, suryja jų tonusą ir kraujo masę. Ir sukelia įvairius reiškinius ...
2024-03-06
Skaityti daugiau

Sveikata

Jonas Sąlyga vadovaus Klaipėdos miesto poliklinikai (atnaujinta)

Jau kurį laiką viešojoje erdvėje sklandę gandai, jog savo noru iš Jūrininkų ligoninės vadovo posto pasitraukęs Jonas Sąlyga laimėjo konkursą ...
2024-02-26
Skaityti daugiau

Svarbu, Sveikata

Seniūnaitei atsirūgo bandymas atnaujinti bylą prieš buvusį darbdavį

Brožynų seniūnaitė Irena Gailiutė nesėkmingai bandė atnaujinti dar 2022 metais pralaimėtą bylą dėl jos atleidimo iš Respublikinės Klaipėdos ligoninės. Vietoje ...
2024-02-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This