Saulius Skvernelis lankosi Žemaitijoje

Regionas

Penktadienį šalies premjeras Saulius Skvernelis išsiruošė į Žemaitiją.

Ryte jis su lydinčia delegacija lankėsi labiausiai nuo sostinės nutolusiame Skuodo rajone, kur ne tik susitiko su rajono vadovais, bet ir užsuko į Skuodo meno mokyklą.

Iš čia ministras pirmininkas vyko į Kretingą, kur aplankė naujai atidarytą viešąją biblioteką, susitiko su kultūros ir švietimo bendruomenių atstovais. Taip pat premjero darbotvarkėje skelbiama, jog jis Kretingoje dar planavo apsilankyti bendrovėje „Terekas”.

Premjero spaudos tarnyba praneša, kad vizito metu visose savivaldybėse didelis dėmesys skirtas švietimo aktualijoms ir ypač pokyčiams įvedus etatinį mokytojų darbo apmokėjimo modelį. Savivaldybių švietimo skyriaus darbuotojų ir pedagogų šis pokytis buvo įvertintas teigiamai. Pavyzdžiui, Skuodo rajone įvedus etatinį mokytojų darbo apmokėjimą daugumai mokytojų darbo užmokestis padidėjo.

Po pietų vilniečių delegacija lankėsi Gargžduose, kur susitikime su įmonės MARS Lietuva dirbančiaisiais premjeras domėjosi verslo sąlygų gerinimu ir su tuo susijusiu atlyginimų darbuotojams didinimu.

Prieš kelias dienas Gargžduose lankėsi ir sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Temos

Déjà vu: vėl kalbama apie mobingą ligoninėje (dar atnaujinta)

Valstybinė darbo inspekcija (VDI) pradėjo tyrimą dėl skundo, kad Klaipėdos universiteto ligoninėje (KUL) galimai vykdomas mobingas.  Šios įstaigos vadovas dr. ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Politika

G. Kniukšta traukiasi iš prezidento rinkimų: reikiamo parašų skaičiaus nesurinko dar du kandidatai (atnaujinta)

Respublikos prezidento rinkimuose kandidatuojantis Gintautas Kniukšta ketvirtadienį pristatė rinkėjų parašų lapus Vyriausiajai rinkimų komisijai (VRK) ir užbaigė parašų rinkimą. VRK  ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Politika

Irena Šiaulienė nori į Europos Parlamentą

Demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“ pagarsino savo kandidatų į Europos Parlamentą sąrašą. Jo lyderiu yra eurokomisaras Virginijus Sinkevičius. Tarp kandidatų yra ...
2024-03-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This