Klaipėdos apskrities pareigūnai – treti

Sportas

Pirmadienį Policijos departamente buvo pagerbti geriausi 2018 m. Lietuvos policijos pareigūnai-sportininkai, profesinių įgūdžių ir sportinės veiklos instruktoriai bei policijos komandos.

Policijos nuotr.

Pranešama, jog šiais metais policijos įstaigos turėjo galimybę pačios išrinkti geriausius savo įstaigos sportininkus pagal pasiekimus Lietuvos policijos sporto renginiuose, savo sporto šakos nacionalinius ar tarptautinius pasiekimus.

Geriausiu Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnu, daugiausia pasiekusius sportinėje veikloje 2018 metais, pripažintas Vidas Veryga – Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Klaipėdos miesto Bendruomenės pareigūnų grupės tyrėjas. Šis pareigūnas ne kartą įrodė, jog yra nepakeičiamas ir nepralenkiamas krepšinio aikštelėje.

Renginio metu taip pat buvo apdovanoti 2018 m. policijos sporto renginių bendrosios įskaitos prizininkų trejetas bei įstaigas kuruojantys profesinių įgūdžių ir sportinės veiklos instruktoriai.

Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas šiemet džiaugėsi trečiąja vieta, pagyrų ir apdovanojimų taip pat nusipelnė ir komisariatą kuruojantis Justas Vaičiulis, Lietuvos policijos mokyklos Profesinių įgūdžių valdybos vyriausiasis specialistas.

Policijos darbuotojus sveikino ir policijos generalinio komisaro padėkomis bei atminimo prizais apdovanojo generalinio komisaro pavaduotojai Rimantas Bobinas ir Edvardas Šileris. Jie linkėjo pareigūnams siekti užsibrėžtų profesinių ir sportinių tikslų bei garsinti Lietuvos policiją įvairiuose nacionaliniuose ar tarptautiniuose sporto renginiuose.

1 Comment

  1. Egz

    Vidas Veryga gi policijoj banditauja o ne dirba, kam dar sportuoja ten?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Klaipėdiečiai pareigūnai iškovojo sidabrą

Lietuvos policijos taikomosios trikovės čempionate Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų komanda, kurią sudarė Renata Vaičiulė, Gabrielė Žymančiūtė – Kairė, ...
2020-09-21
Skaityti daugiau

Sportas

Klaipėdiečiams pareigūnams - sidabras

Klaipėdos apskrities policijos pareigūnai respublikinėse varžybose „Spausk ir bėk“  šiemet liko antri. Pranešama, jog nors tarp uostamiesčio pareigūnų nėra itin ...
2019-10-14
Skaityti daugiau

Sportas

Klaipėdiečiai pareigūnai - antri

Trečiadienį vykusiose naujose Lietuvos policijos varžybose „Stumk ir bėk“ Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato komanda, sudaryta iš trijų pareigūnų – ...
2018-10-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This