Klaipėdos paslaugų ir verslo mokyklos mokinys – tarp geriausių automechanikų

Švietimas

Švietimo, mokslo ir sporto ministerija pranešė, kad LITEXPO vykusioje mokymosi, žinių ir karjeros planavimo parodoje „Studijos 2019“ buvo surengti trys nacionaliniai profesinio meistriškumo konkursai pagal tarptautinio konkurso „Euroskills“ modelį.

Konkursuose, kuriuose dalyvavo kelios dešimtys šalies profesinių mokyklų mokinių, išrinkti profesionaliausi jaunieji floristai, grožio paslaugų specialistai ir automechanikai.

Automechanikų konkurse II vietą užėmė Klaipėdos paslaugų ir verslo mokyklos mokinys Lūkas Karlis Siksnis. Jam įteiktas 700 eurų rėmėjo „Inter Cars Lietuva” čekis.

Profesinio meistriškumo konkursai surengti profesinio mokymo įstaigoms bendradarbiaujant su verslo įmonėmis, mokinių darbus vertino patyrę savo sričių profesionalai – teisėjai iš Lenkijos, Vokietijos ir Lietuvos.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Savivaldybė apsiginklavo elektromobiliais

Klaipėdos savivaldybės vidiniame kieme prie įrengtos pakrovimo stotelės jau stovi trys elektromobiliai „Kia Soul”. Juos pagal 105 872 eurų vertės ...
2018-02-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This