Mokėsi būsimi policijos rėmėjai

Miestas

Policija praneša surengusi mokymus būsimiems policijos rėmėjams. Be to, mokymuose savo kvalifikaciją tobulino ir jau esantys policijos rėmėjų gretose.

Policijos nuotr.

Pusdienį trukusių mokymų metu daugiau nei 20 asmenų, norinčių tapti policijos rėmėjais, išklausė psichologės vedamą paskaitą apie konfliktų sprendimo būdus.

Prevencijos skyriaus pareigūnai supažindino kandidatus su rėmėjo veiklą reglamentuojančiais įstatymais ir kitais teisės aktais, vėliau kandidatai buvo supažindinti su fizinės prievartos ir specialiųjų priemonių panaudojimo būdais bei mokėsi aerozolinių dujų purkštuvų panaudojimo esant būtinybei.

Pranešama, kad šiuo metu Klaipėdos apskrityje policijos pareigūnams įvairių renginių metu talkina net 111 policijos rėmėjų, kurie praėjusiais metais bendrai neatlygintinai visuomenės labui dirbo net 5389 valandas.

Visgi policija skatina ir daugiau piliečių įsilieti į policijos rėmėjų gretas.

Šiemet planuojama surengti dar tris tokio pobūdžio mokymus.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Gargždų klebonui - policijos rėmėjo garbės vardas

Savanorišką policijos rėmėjo veiklą Gargždų Šv. arkangelo Mykolo parapijos klebonas dek. kan. Jonas Paulauskas Klaipėdos rajone vykdo jau 17-tus metus ...
2023-03-01
Skaityti daugiau

Regionas

Už policijos rėmėjo įžeidimą - 50 eurų bauda

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai išnagrinėjo administracinio nusižengimo bylą dėl policijos rėmėjo įžeidimo bei 23-iejų vyrui už tai skyrė ...
2022-04-13
Skaityti daugiau

Regionas

Padėkojo policijos rėmėjams ir saugios kaimynystės puoselėtojams

Ketvirtadienį Gargžduose surengtoje Kalėdų popietėje padėkota aktyviausiai šiemet pareigūnams talkinusiems policijos rėmėjams, jauniesiems rėmėjams, saugių kaimynysčių grupių nariams ir socialiniams ...
2021-12-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This