Skelbiame „Atviros Klaipėdos” debatų laikus

Politika

„Atvira Klaipėdos“ skaitytojams trečiadienį baigus mūsų rengiamiems debatams suporuoti kandidatus į Klaipėdos merus, su jais jau suderinome „dvikovų”, kurios bus gyvai transliuojamos mūsų „Facebook” profilyje, laiką.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Debatų platformą vasario 19 d. 18 val. atidarys konservatorė Agnė Bilotaitė ir liberalas Simonas Gentvilas. Po jų tą vakarą, nuo 19.30 val., debatuos dabartinis Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir šias pareigas 1992-1994 m. ėjęs socialdemokratas Benediktas Petrauskas.

Vasario 20 d. 18 val. estafetę perims komitetų atstovai Viačeslavas Titovas ir Artūras Žalys, o po jų, 19.30 val., vyks Lietuvos žaliųjų partijos kandidato Modesto Nugaro ir komiteto „Mano Klaipėda” atstovo Kazio Pauliko „dvikova”.

Paskutinieji debatai vyks vasario 21 dieną. 18 val. debatuos Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatas, Uosto direkcijos vadovas Arvydas Vaitkus ir Lietuvos centro partijos deleguota Nina Puteikienė.  Debatus tądien 19 val. užbaigs „darbietis” Benas Šimkus bei partijos „Tvarka ir teisingumas” atstovė Lina Šukytė-Korsakė.

Kiekvienuose debatuose galės dalyvauti ir gyvai klausimus užduoti 20 „Atviros Klaipėdos“ rėmėjų. Kiekvienas, iki šiol „Atvirą Klaipėdą” parėmęs nors euru, gali rašyti laišką martynas@atvirakaipeda.lt ir registruotis į pageidaujamus debatus. 

Debatų metu bus atsakinėjama ir į atrinktus geriausius tiesioginės transliacijos metu užduotus ar el. paštu info@atviraklaipeda.lt konkrečiam kandidatui atsiųstus klausimus (dėkojame už iki šiol atsiųstus).

4 Comments

  1. Atvira Klaipėda, gelbėkit miestą nuo Grublaukinių

    Vakar buvau Vyšniuko bare kuriame buvo ir Grubliauskas, ir ką sau manot 23h atvyko tarnybiniu Volvo automobiliu, normaliai čia? Jam galima į privačius vakarėlius važinėt tarnybiniu Volvo, už kurį miestas kas mėnesį moka tūkstančius eurų nuomos.

    Reply
  2. Vaidas

    „Debatų platformą vasario 19 d. atidarys konservatorė Agnė Bilotaitė ir liberalas Simonas Gentvilas. Po jų tą vakarą, nuo 19.30 val., debatuos dabartinis Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir šias pareigas 1992-1994 m. ėjęs socialdemokratas Benediktas Petrauskas.” Norit pasakyti pusę valandos debatams?? Mažiausiai pusantros valandos turėtų trukti, nes visgi įdomu išgirsti ne tik ką žada kandidatai į miesto merus, bet ir kaip tuos pažadus įgyvendintų, o per pusę valandos tikrai nieko neišgirstume. Man įdomu, ar jie patys nuoširdžiai tiki, kad gali prikelti Klaipėdą naujam gyvenimui?

    Reply
    • Martynas Vainorius

      Atsiprašau, buvau „pametęs” pirmąjį laiką – 18 val. Debatai truks po valandą. Pusantros gal šiek tiek per daug 🙂 Tik paskutinieji debatai bus trumpesni – apie 45 min., nes Lina Šukytė-Korsakė turės išskubėti į darbą.

    • Palmira Martinkienė

      Manau, kad pusvalandis būtų pats tas. Politikas turi sugebėti konkrečiai ir aiškiai formuluoti mintis, o ne plepėti iš tuščio į kiaurą, kaip dabar daugelis yra įpratę: tik kritikuoja, kas yra blogai, bet nesugeba pasakyti, ką patys darys, kad taip nebūtų. Na, per valandą tikrai galės
      „išsilieti” į valias 🙂

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu

Prisidėkite prie „Atviros Klaipėdos" gyvavimo neišleisdami nė cento

Deklaruojant 2023-ųjų pajamas (tai reikia padaryti iki iki gegužės 2 d.) kaip paramą galima ir skirti dalį sumokėto Gyventojų pajamų ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Pradeda veikti informacijos apie rinkimus numeris

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) informuoja, kad trečiadienį pradeda veikti trumpasis numeris 1855, kuriuo rinkėjams bus teikiama informacija apie rinkimus. Juo ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Svarbu

„Atviros Klaipėdos“ rėmėjams - ypatingai gimusios dovanos

Kovo mėnesį, apie kurį ši tradicinė „Atviros Klaipėdos“ ataskaita, nutiko tai, ką aš vadinu stebuklu. Būtent jo dėka galėsime padaryti ...
2024-04-16
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This