Klaipėdos regione – 122 laimingi kvitai

Regionas

Klaipėdos apskrities valstybinė mokesčių inspekcija informavo, kad iki šiol kvitų žaidime iš viso jau užregistruota 2,38 mln. kvitų, iš kurių 630 atnešė savaitės prizus, o o 14 – mėnesio.

Klaipėdos regione savaitės prizus atnešė 122 laimingi kvitai. Daugiausiai laimingų kvitų užregistruota Klaipėdoje – 35, Mažeikių ir Plungės rajonuose po 12, Klaipėdos rajone – 11, Kretingos rajone – 10. Mažeikių rajone šiemet buvo laimėtas ir didysis 5 tūkst. eurų piniginis prizas, jo laimėtoja pirkiniui turgavietėje išleido mažiau nei 2 eurus.

Mokesčių inspekcija jau skelbė, kad nuo vasario 26 d. bus skelbiama po 100 laimingųjų savaitės kvitų (buvo 10), kurie jų savininkams atneš piniginius prizus po 50 eurų. Iki šiol kas savaitę prizų laimėtojams buvo išdalinama iš viso apie 2 tūkst. eurų, o  įsigaliojus naujoms taisyklėms ši suma išauga iki 5 tūkst. eurų. Per mėnesį prizams iš viso bus išdalinta iki 20 tūkst. eurų. Kiekvieną pirmą mėnesio antradienį bus renkamas vienas 5 tūkst. eurų laimėtojas.

Kaip ir anksčiau, laimingi kvitai skelbiami antradieniais nuo 18.50 val. per „Lietuvos ryto“ televizijos informacinę laidą „Reporteris“.

Dar viena naujovė – nuo šiol žaidime gali dalyvauti ne tik už paslaugas arba turgavietėse pirktas prekes gauti čekiai, bet ir čekiai iš kitų prekybos vietų, išskyrus 6 didžiųjų prekybos tinklų parduotuves.

Taip pat įvestas apribojimas – jame gali dalyvauti tik pirmieji 350 vieno gyventojo per savaitę užregistruotų kvitų.

Mokesčių inspekcija pažymi, kad vykstant kvitų žaidimui vien viešojo maitinimo sektoriuje, atsižvelgus į bendrą šalies pridėtinės vertės mokesčio augimą ir lyginant su tuo pačiu laikotarpiu užpernai, 2018 m. į biudžetą papildomai deklaruota apie 3,3 mln. eurų PVM.

Žaidime dalyvauti galima registruojant tik kasos aparato kvitus, pažymėtus fiskaliniu logotipu „LTF“, kai pirkinio suma yra ne mažesnė nei 1 euras.

Fiskalinių kasos aparatų kvitų pavyzdžius ir visą su kvitų žaidimu susijusią informaciją galite rasti www.kvituzaidimas.vmi.lt .

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Riebiausios buvo Klaipėdos vandentiekininkų Kalėdos*

AB „Klaipėdos vanduo” prieš Kalėdas nušluostė nosį AB „Klaipėdos energija”, kuri tradiciškai laikoma turtingiausia savivaldybės įmone. Mat vandentiekininkams ir valdininkams ...
2024-01-05
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Klaipėdiečiams grąžino 5,6 mln. eurų

Klaipėdos apskrities valstybinė mokesčių inspekcija informuoja, kad 14 tūkst. Klaipėdos gyventojų iš viso jau grąžino per 5,6 mln. eurų gyventojų ...
2023-03-31
Skaityti daugiau

Miestas

Klaipėdiečiai už praėjusius metus dar nesumokėjo 1,2 mln. eurų GPM

Klaipėdos apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (KAVMI) informuoja, kad apie 3,2 tūkst. Klaipėdos gyventojų gegužės ir birželio mėnesiais sulauks pranešimų apie ...
2022-05-24
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This