Ketvergiuose per gaisrą vos išvengta sprogimo

Kriminalai ir nelaimės

Garbaus amžiaus moters bandymas pasišildyti dujų šildytuvu vos nesibaigė sprogimu.

Bendrasis pagalbos centras pranešė, kad pirmadienio ryte tuoj po 8 val. Klaipėdos r. Ketvergių k. Tvenkinio g. užsidegė namas. Į gaisrą išvyko Klaipėdos miesto ir rajono ugniagesiai.

Asociatyvi Palmiros Mart nuotr.

Gargždų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Tomas Taučius „Atvirai Klaipėdai” sakė, kad į įvykio vietą atvykus ugniagesiams nedidelis, sodo namelį primenantis pastatas jau degė atvira liepsna.

„Namelis medinis, gaisras išplito greitai”, – sakė ugniagesių vadovas. Jame gyvenusi 86 metų senolė patyrė šoką, bet fiziškai esą ji nukentėjo nesunkiai – atsipirko rankų paraudimu. Ji net bandė pati gesinti ugnį.

Ugniagesių vadovo teigimu, gaisras greičiausia kilo dėl šildytuvo, prijungto prie nedidelio buitinio dujų baliono. Juo senjorė šildėsi gyvenamąją patalą.

„Jai nesisekė įjungti šildytuvo jungiklio, greičiausiai dėl to į patalpą pateko dujų ir kilo gaisras”, – spėjo T. Taučius.

Iš pradžių manyta, kad sprogo dujų balionas, bet paaiškėjo, kad patalpoje buvę keli maži ir vienas didelis dujų balionai – sveikut sveikutėliai. Jei kuris nors būtų sprogęs, pasekmės būtų buvusios kur kas liūdnesnės.

T. Taučiaus teigimu, ugnis buvo užgesinta greitai, ji į aplinkinius pastatus neišplito, tačiau namelis sudegė nepataisomai: nudegė jo stogas, išdegė visas vidus su jame buvusiais daiktais.

Garbaus amžiaus moteris po medikų apžiūros ir vietoje suteiktos pagalbos palikta kaimynų globai. Pastarieji, beje, ir suskubo pranešti apie jų kaimynystėje kilusį gaisrą.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Dituvoje supleškėjęs sandėliukas išgąsdino kaimynus

Vėlų sekmadienio vakarą, prieš pat vidurnaktį, ugniagesiai skubėjo į Dituvą – čia pranešta apie degantį sandėliuką. Atvykus ugniagesiams, medinis sandėliukas ...
2021-06-07
Skaityti daugiau

Regionas

Ugniagesiai Gargžduose išgelbėjo neįgalią mergaitę

Antradienį Gargžduose buvo išgelbėta neįgali mergaitė. Pavakary ugniagesiams gelbėtojams buvo pranešta, kad Pušų gatvėje užsitrenkė buto durys, viduje yra neįgali ...
2021-04-21
Skaityti daugiau

Regionas

Dėl gaisro evakuota Gargždų „Vaivorykštės" gimnazija

Trečiadienį priešpiet Bendrasis pagalbos centras pranešė sulaukęs skambučio apie kilusį gaisrą Gargždų „Vaivorykštės” gimnazijoje. Teigiama, jog gaisras kilo viename iš mokyklos ...
2020-02-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This