„Atlantas”: „Pirmyn mažais žingsniais”

Fotoreportažai, Sportas

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Į A lygos traukinį praktiškai per stebuklą įšokęs ant išnykimo ribos balansavęs Klaipėdos „Atlantas” sužaidė dvejas draugiškas rungtynes. Šeštadienį klaipėdiečiai rezultatu 5:2 įveikė Kretingos „Miniją“, o trečiadienį 1:2 nusileido būsimiems A lygos varžovams „Palangai“.

Akimirka iš „Atlanto” draugiškų rungtynių su „Palanga”. Martyno Vainoriaus nuotr.

Po pastarųjų rungtynių pakalbintas naujasis ekipos treneris iš Latvijos Viktors Dobrecovs akcentavo, kad šių susitikimų metu tikslas buvo ne pergalės, buvo norima išbandyti įvairiausius žaidybinius niuansus.

„Reikia iki galo suprasti kiekvieną poziciją, kad būtų aišku, kas ten stipresnis, kad būtų konkurencija. Manau, kad viskas gerai pavyko, bet yra dar niuansų dėl to, kad pasiruošimui turėjome labai mažai laiko. Eisime pirmyn mažais žingsniais. Komandoje visi turėtų būti lyderiai. Aišku, yra Lietuvos žvaigždės Lukša, Šernas, Činikas ir likusiems yra galimybių iki jų pasitempti ir tikiuosi, jog patyrę žaidėjai perduos tą savo patirtį ir padės pasiekti, kad komandoje viskas būtų gerai”, – sakė V. Dobrecovs.

Anot jo, nors klubo prezidentas pirmiausiai formuluoja uždavinį išlikti A lygoje, jis pats ruošiasi siekti aukštesnių tikslų.

„Čempionato pradžia – tai kaip šventė, tad tikimės, kad ir nuotaikos po pirmų rungtynių bus šventiškos”, – sakė 42-ejų treneris, buvęs Latvijos rinktinės puolėjas.

Pirmosios „Atlanto” varžybos – jau šį šeštadienį, 15 val. Klaipėdiečiai Klaipėdos centriniame stadione ant dirbtinės vejos priims „Kauno Žalgirį“.

„Manau, kad viskas gerai pavyko, bet yra dar niuansų dėl to, kad pasiruošimui turėjome labai mažai laiko”, – sakė Viktors Dobrecovs. Martyno Vainoriaus nuotr.

V. Dobrecovs trenerio karjerą pradėjo Liepojoje, kur su vietos „Liepaja“ klubu iškovojo šalies čempiono titulą. V. Dobrecovs 2015 metais tapo geriausiu Latvijos futbolo treneriu.

42-ejų metų futbolo specialistas iš Latvijos su Klaipėdos futbolo klubu „Atlantas“ sieks pergalių ir tikisi sustiprinti uostamiesčio komandos pozicijas Lietuvos futbolo A lygoje.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”5″ images=”71681,71682,71683,71684,71685,71686,71687,71688,71689,71690,71691,71692,71693,71694″ img_size=”gallery”][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Palangoje keisis parkingo rinkliavos tvarka

Ketvirtadienį Palangos savivaldybės taryba apsisprendė dėl vietinės rinkliavos už automobilių statymą nustatytose apmokestinamose kurorto vietose pokyčių. Jie priimti Palangos rinkliavų ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Regionas

Palangoje vėl vyks Jurginės

Jau tapo tradicija, kad balandžio pabaigą Palangoje vainikuoja smagi, pavasariu dvelkianti Jurginių šventė. Festivalis „Jurgi, paimk raktus“ jau ne vieną ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Regionas

Palangoje – lauko paroda apie Joną Šliūpą

Palangoje atidaryta Lietuvos nacionalinio muziejaus paroda „Kas išsigando Šliūpo?“, parengta pagal Miglės Anušauskaitės komiksų knygą. Apie spalvingą pirmojo Palangos burmistro ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This