Jurijui Veklenko – Klaipėdos vėliava

Veidai

Lietuvai tarptautiniame „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovausiančiam Jurijui Veklenko Vilniuje penktadienio popietę buvo įteikta gimtojo miesto – Klaipėdos – vėliava. Tai buvo patikėta padaryti uostamiesčio mero žmonai, džiazo festivalių organizatorei Ingai Grubliauskienei.

„Dainuosiu ne tik už Lietuvą, bet ir už Klaipėdą. Uostamiestyje aš užaugau, čia prasidėjo mano karjera mokykloje, studijoje „Grock“. Ne veltui Klaipėda yra iki šiol laikoma Lietuvos muzikos sostine. Čia gausu koncertų, festivalių, daug jaunų, perspektyvių muzikantų. Tikiuosi, kad ir jiems pasiseks taip, kaip man. Svarbu, kad atlikėjai nepasiduotų. Turėti su savimi Klaipėdos vėliavą yra didžiulė garbė, nes čia užaugau. Šią vėliavą pasikabinsiu namuose, garbingoje vietoje“, – pranešime spaudai cituojamas atlikėjas.

Jis tikino, kad labai norėtų surengti koncertą Klaipėdoje.

„Žinau visus žmones, kurie ten gyvena, visi man artimi. Ten, kur prasidėjo mano muzikinė karjera, ten ir norėčiau surengti įspūdingą pasirodymą. O dėl finansinės pagalbos… Aš tokių dalykų niekada neprašau. Man labiausiai reikia emocinės paramos. Visos žinutės, kurių taip gausiai sulaukiu, labai padeda. Juk man patikėta tokia atsakomybė, tad žmonių palaikymas – itin svarbus“, – kalbėjo J. Veklenko.

Anot pranešimo, jis išgirdo ir pakvietimą apsilankyti pas Klaipėdos vadovus, taip pat buvo užsiminta, jog Jurijaus gimtasis miestas „yra pasirengęs padėti surengti nepamirštamą pasirodymą didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje”.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Klaipėdos pilies džiazo festivalis pristato pirmuosius svečius

XXX Klaipėdos pilies džiazo festivalis šiemet vyks birželio 27-29 dienomis Teatro aikštėje. Jo organizatoriai pagarsino pirmuosius renginio svečius –  grupę ...
2024-03-01
Skaityti daugiau

ELTA, Fotoreportažai

Lietuvai „Eurovizijoje“ šiais metais atstovaus Silvester Belt

68-ajame „Eurovizijos“ dainų konkurse Švedijoje gegužę Lietuvai atstovaus atlikėjas Silvester Belt su daina „Luktelk“. Tai paaiškėjo šeštadienio vakarą Klaipėdoje, „Švyturio“ ...
2024-02-18
Skaityti daugiau

Spyglys

Geografijos ir istorijos pamokėlė „Eurovizijos" rengėjams*

Spyglio bičiuliai, išvydę būsimos „Eurovizijos” finalo Klaipėdoje reklamą, griebėsi už galvų – niekaip, na, niekaip nesiseka vilniečių išmokyti pačių elementariausių ...
2024-01-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This