Mero rinkimai: „Mano Klaipėda” nerems nė vieno kandidato

Politika

Visuomeninis komitetas „Mano Klaipėda“ pranešė, kad kovo 17-ąją vyksiančių antrojo rinkimų turo į miesto mero postą metu laikysis „neutralios pozicijos” – nerems nei dabartinio miesto vadovo Vytauto Grubliausko, nei Uosto direkcijos vadovo Arvydo Vaitkaus.

„Rinkimų kampaniją vykdėme korektiškai, todėl ir rinkimuose dėl mero laikomės tokios pat pozicijos: susilaikome nuo paramos vienam ar kitam kandidatui, nenorime daryti įtakos rinkėjų nuomonei”, – pranešime cituojamas „Mano Klaipėda“ lyderis Kazys Paulikas, taip pat kandidatavęs į mero postą.

„Mano Klaipėda” rinkimų į miesto Taryba metu gavo 1552 balsus arba 3,06 proc. nuo visų atėjusių balsuoti žmonių ir liko devintoje vietoje, be mandatų. K.Paulikas gavo 841 balsą (1,66 proc.).

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Nuomonės

Metai prie Klaipėdos valdžios šturvalo: sėkmės ir nesėkmės

Sėkme reikėtų vadinti pastangas darbuotis atnaujinant daugiabučių namų kiemus, ugdymo įstaigas ir jų aplinką – dėmesio anksčiau tam tikrai stokota. ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Pradeda veikti informacijos apie rinkimus numeris

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) informuoja, kad trečiadienį pradeda veikti trumpasis numeris 1855, kuriuo rinkėjams bus teikiama informacija apie rinkimus. Juo ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Sveikata

Miesto sveikatos įstaigoms siekia gauti 7 mln. eurų paramos

Klaipėdos savivaldybė skelbė, jog parengė investicinį planą ir jau pateikė paraišką finansavimui gauti, kad Sveikatos centro veikloje dalyvaujančios miesto gydymo ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This