Klaipėdoje kuriasi retriverių bendruomenė

Miestas

Sekmadienį Melnragės paplūdimyje įvyko pirmasis auksaspalvių/labradoro retriverių veislių šunų ir jų šeimininkų susitikimas.

Susitikimo metu kiekvienas šuniukas pasipuošė bendruomenės atributika – mėlyna skarele su užrašu „Klaipėda”. Organizatorių nuotr.

Anot retriverių šeimininkų, ši bendruomenė skirta ne tik aktyviai kartu praleisti laiką su augintiniais, bet ir keistis žiniomis su žmonėmis, naujai įsigijusiais šios veislės šuniukus.

Į pirmąjį susitikimą subėgo 10 retriverių. Organizatoriai neabejoja, jog ši bendruomenė plėsis, kadangi susidomėjimas yra didelis – vieno šuniuko šeimininkai atvyko net iš Telšių.

Susitikimo metu kiekvienas šuniukas pasipuošė bendruomenės atributika – mėlyna skarele su užrašu „Klaipėda”, taip pat kartu su šeimininkais pasivaržė sporto rungtyje, kuri pritraukė gausų žiūrovų būrį.

Į pirmąjį susitikimą subėgo 10 retriverių. Organizatorių nuotr.

„Idėja retriverių veislės susitikimus organizuoti kilo dėl šios veislės populiarumo Klaipėdos mieste. Dažnai tekdavo sutikti parkuose, senamiesty, Melnragės paplūdimyje šiuos gražuolius. Taip pat šiems šuniukams būdingi išskirtiniai bendravimo su aplinkiniais bruožai. Jie itin judrūs, draugiški, nenusėdintys vietoje, mėgstantys leisti laiką tarp kitų šuniukų ir žmonių. Kitas susitikimas planuojamas balandžio-gegužės mėnesį”, – sakė bendruomenės įkūrėjas Nerijus Dzingelevičius.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Dėl mokytojo vardo pasisavinimo - ikiteisminis tyrimas

Susipažinus su vienos uostamiesčio mokyklos chemijos mokytojo skunde išdėstytais argumentais, Klaipėdos apygardos prokuratūroje nuspręsta pradėti ikiteisminį tyrimą pagal Baudžiamojo kodekso ...
2019-11-29
Skaityti daugiau

Švietimas

Pirmas žingsnis universitetinių klasių link

Klaipėdos universitetas (KU) pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Klaipėdos Hermano Zudermano gimnazija. Vyresnių klasių moksleiviai turės galimybę lankytis Jūros tyrimų instituto ...
2018-09-27
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This