Diegiantiems inovacijas – seminaras ir konsultacijos

Verslas

Inovacijas diegiančiam verslui lengviau pagauti palankų vėją, suteikiantį postūmį augimui, veržlumo šturmuojant ne tik vietos, bet ir užsienio rinkas. Apie tokio verslo atveriamas galimybes, iššūkius ir valstybės pagalbą Vakarų Lietuvos inovacijų ekosistemos dalyviai išsamiau galės sužinoti kovo 28 d. Klaipėdos mokslo ir technologijų parke (KMTP) organizuojamame seminare.

Nemokamą renginį ves, o taip pat individualių konsultacijų metu su verslininkais bendraus inovatyvių verslų rinkodaros ekspertas, bestselerio „Startup Evolution Curve” autorius dr. Donatas Jonikas (nuotr.)  

Kas yra inovacijomis grįstas verslas? Ar mano idėja patenka į šią kategoriją? Kokią finansinę ir kitą paramą iš valstybės gali gauti inovatyvūs verslai? Šie ir kiti klausimai jaudina ne tik daugelį verslininkų, kurių veikla jau yra įgijusi pagreitį, bet ir tuos, kurie dar tik vysto savo verslo idėją.

Seminaro metu dr. D. Jonikas ne tik pasistengs atsakyti į publikai labiausiai rūpimus klausimus, bet ir akcentuos „namų darbų“ svarbą: juos būtina pasiruošti kiekvienam, planuojančiam žengti inovatyvaus verslo keliu.

„Globalizacija, automatizacija, modernios technologijos – visa tai daro didelę įtaką pramonės sektoriams, verslo modeliams, ekonomikai ir visai visuomenei. Išgyvename rimtų permainų laikotarpį ir labai svarbu juo tinkamai pasinaudoti. Inovacijos yra pripažįstamos kaip vienas pagrindinių ekonominių veiksnių, skatinančių darbo vietų kūrimą, tad jų vystymu bei taikymu yra suinteresuotas ne tik verslas. Tam tikrų išteklių bei priemonių tiems, kurie siekia diegti naujoves gamyboje, pasitelkti mokslo ir technologinės plėtros tyrimus, skaitmenizuoti įvairius procesus, gali pasiūlyti ir valstybė”, – pranešime cituojama KMTP direktorė Roma Stubrienė.

Seminarą šios įstaigos erdvėse vesiantis dr. D. Jonikas – ekonomikos mokslų daktaras, rinkodaros praktikas, sukaupęs daugiau nei 12 metų patirtį, keturių knygų, iš kurių mokosi Lietuvos ir užsienio aukštųjų mokyklų studentai, autorius.

Naujausias jo darbas „Startup Evolution Curve“ buvo itin teigiamai įvertintas bei pateko į geriausiai perkamų knygų sąrašo Top5 pasaulinės „Amazon“ platformos inovacijų bei startuolių kategorijose.

Kovo 28 d. 13 val. Klaipėdos mokslo ir technologijų parke vyksiantis seminaras – nemokamas, tačiau reikalinga išankstinė registracija čia.

Vietų skaičius ribotas ir jos sparčiai tirpsta, tad organizatoriai kviečia nepraleisti progos pasisemti šiandienos ir rytojaus verslui itin aktualių žinių bei gauti individualių patarimų.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Švietimas

Klaipėdos mokslo ir technologijų parkas: į inovacijas per partnerystes

Vakarų Lietuvos inovacijų ekosistemos dalyviams 2023 m. klojo pamatus svarbiems ateities projektams. Geopolitinių įtampų nulemti iššūkiai, Lietuvos jūrinės strategijos rengimas, ...
2024-01-02
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Norintys dalyvauti hakatone „Portathon“ turėtų suskubti

Jūrinių vėjo parkų plėtra ir tvarumas, Baltijos pakrantėse vis labiau populiarėjantis ekstremalus vandens sportas ir saugumo užtikrinimas jo mėgėjams, poreikis ...
2023-10-03
Skaityti daugiau

Verslas

Verslininkams - nemokamas renginys apie prekių ženklų ir domenų registravimą

Gegužės 30 d. Klaipėdos mokslo ir technologijų parke (KMTP) verslininkai nemokamo renginio metu galės pagilinti žinias apie prekių ženklų ir ...
2023-05-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This