Žvejų rūmų rūsyje – Beno Šarkos jubiliejiniai vaidenimaisi

Kultūra

Kovo 26 d., antradienį, 19 val. Klaipėdos Žvejų rūmų rūsyje menininkas Benas Šarka su draugais ir miesto bendruomene švęs Tarptautinę teatro dieną ir pradės minėti savo kūrybinės veiklos 30-metį.

Benas Šarka akcijoje, išsaugant senąjį policijos komisariato pastatą menininkams. Martyno Vainoriaus nuotr.

Kūrybinio jubiliejaus proga B. Šarka dalinsis su bendraminčiais tuo, ką turi, ir kviečia juos į kelionę po savo praeitį. Šiose vienadienėse parodose/garso vaidenimuose į kompaniją jis pasikvietė Raimundą Urboną, Aureliją Čepulinskaitę, Algį Darongauską, Remigijų Treigį – draugus, kažkuriuo gyvenimo etapu buvusius šalia ir fiksavusius jo kūrybą. Itin reti archyviniai foto kadrai bus rodomi labai trumpai – tik kelias valandas. Bet net tris kartus. Ir kiekvienas kartas bus vis kitoks, taigi, nevertėtų praleisti nė vieno.

Savo kūrybinę veiklą pradėjęs nuo pogrindžio ir vėl į jį, tiksliau, į rūsį, sugrįžęs B. Šarka žada ne tik vaizdą, bet ir vyksmą. Garso vaidenimuose šalia jo bus Donatas Bielkauskas, Edmundas Gilys ir Larion Dyakov.

„Stebuklai vyksta kiekvieną dieną, tik reikia juos pamatyti. Žiūrovai atėję turi pamatyti ne mane – jie turėtų pamatyti tik save“, – sakė Benas.

Susitikti su savimi B. Šarkos vaidenimuose bus galima nemokamai kovo 26 d., balandžio 1 ir 15 d. 19 val. Žvejų rūmų rūsyje (Taikos pr. 70, per tarnybinį įėjimą).

Balandžio 8 d. 19 val. Beno Šarkos teatro trupai taip pat Žvejų rūmų rūsyje atliks naujausią performansą „AOUM“ (bilietai 5.50 Eur, platina „Tiketa“).

1 Comment

  1. Smaližius

    Ačiū už naudingą informaciją

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Neringoje - vaizdo ir garso instaliacija

Iki sausio 5 d. Kuršių nerijos istorijos muziejuje (Pamario g. 53, Neringa) galima aplankyti Donato Bielkausko instaliaciją „Kai žemė atėjo ...
2023-12-20
Skaityti daugiau

Kultūra

Po tiltu - miesto ir jį supančios gamtos garsų koncerto premjera

Po Mokyklos gatvės tiltu – specialiai kuriamas šviesų dizainas, atlikėjos Ingaja balo ir specialiai festivalio užsakymu sukurtos autorinės Audriaus Šimkūno ...
2023-10-23
Skaityti daugiau

Kultūra

Rodys gyvo garso ir judesio spektaklį „Out of the Box“

Trečiadienį, rugsėjo 27 d., 19 val., Klaipėdos kultūros fabrike – premjera: gyvo garso ir judesio spektaklis „Out of the Box“. ...
2023-09-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This