Būsimoji valdžia sustiprėjo (atnaujinta komentaru)

Politika, Svarbu

Su Lietuvos centro partijos (LCP) sąrašu į naująją miesto Tarybą išrinkta Laima Juknienė patvirtino nusprendusi sekti kolegos Alvido Šimkaus pavyzdžiu ir jungtis prie naujosios valdančiosios daugumos, kurios branduolį sudaro mero Vytauto Grubliausko rinkimų komitetas ir konservatoriai.

Be bendražygių liekanti LCP sąrašo lyderė ir buvusi kandidatė į merus Nina Puteikienė teigė, jog gali tik apgailestauti koks pavyzdys rodomas ne tik rinkėjams, bet ir moksleiviams.

,,Bendravau ne tik su švietimo profsąjungiečiais ir jie man pritarė – jei siūlo, reikia pasinaudoti galimybe. Ateiti sunkiau, kai nesiūlo”, – sakė Lietuvos švietimo darbuotojų profesinės sąjungos Klaipėdos miesto susivienijimo vadovė Laima Juknienė. Nuotrauka iš ,,Facebook”

Palaimino profsąjungos

Trečiadienį susitarimą dėl būsimosios valdančiosios daugumos LCP Klaipėdos skyriaus pirmininkas A. Šimkus pasirašė nepaisydamas šios partijos pirmininko Naglio Puteikio perspėjimo, kad taip jis pažeidžia įstatus, o tai gresia pašalinimu iš partijos.

L. Juknienė, kaip ir N. Puteikienė, nepriklausanti šiai partijai, bet buvusi jos kandidatų sąraše, ketvirtadienį ,,Atvirai Klaipėdai” patvirtino, kad irgi nusprendė jungtis prie būsimosios valdančiosios daugumos ir tapti 17-aja jos nare (Taryboje iš viso yra 31 vieta).

,,Žmonės, kurie balsavo už mane, profsąjungiečiai, vakar priėmė sprendimą, kad aš eičiau į koaliciją. O jei programos, ką mes siūlysime, nepavyks įgyvendinti, išeiti visada galima. Bendravau ne tik su švietimo profsąjungiečiais ir jie man pritarė – jei siūlo, reikia pasinaudoti galimybe. Ateiti sunkiau, kai nesiūlo”, – sakė Lietuvos švietimo darbuotojų profesinės sąjungos Klaipėdos miesto susivienijimo vadovė.

Pasak L. Juknienės, penktadienį numatomas susitikimas su būsimais partneriais, kad būtų galima pradėti derinti programinius nuostatus.

Paklausta, ar jai buvo pasiūlytas koks konkretus postas, moteris teigė, kad ,,kažką kaip lyg ir žada”, bet ji esą dar apgalvos, ar jai reikia to, ar ji gebėtų ten dirbti.

,,Dar turiu gerai apgalvoti, gal užtenka būti vien Švietimo komitete”, – sakė pašnekovė.

Ji pripažino, kad jau susilaukė tokios neigiamos reakcijos, kaip ir A. Šimkus.

,,Visgi tai yra komanda, tai buvo Centro partijos skyriaus sprendimas. Man teko kalbėti tikrai ne su vienu partijos atstovu, jie pritaria šitam žingsniui, tik gal pačioje partijoje yra susiskaldymas. Buvo partija, atėjo Puteikio žmonės, jie nepritaria, kiti pritaria. O aš renkuosi tą daugumą švietimiečių, ką jie man sako”, – sakė L. Juknienė.

,,Galiu tik apgailestauti”

,,Visus tuos ketverius metus tiek aš, tiek Naglis, nuosekliai gynėme pedagogų interesus. Dalyvavome pasipriešinimo akcijose, aktyviai reiškėme savo nuomonę. Pati pateikiau mažiausiai keturis pasiūlymus, susijusius su ikimokyklinio ugdymo personalo darbo sąlygų gerinimu. Kad neliktų viena auklėtoja grupėje, kad nebūtų dienų, kai dirbama 10 valandų grafiku, kad visur būtų paisoma higienos normų. Viešai išreiškiau pasipiktinimą ir tuo, kad po mokytojų streiko Grubliauskas daugiau nei 600 000 eurų grąžino į valstybės biudžetą, o ne išmokėjo mokytojams avansu už suintensyvintą kursą sausį. Tai tikriausiai šioje vietoje atviras klausimas turėtų būti nebe man, o Laimai Juknienei, kitiems pedagogų profesinių sąjungų vadovams. Tai yra negarbingi poelgiai ir galiu tik užjausti Klaipėdos moksleivius, kad jų pedagogai rodo tokį pavyzdį”, – šią situaciją komentavo N. Puteikienė.

,,Tiek Šimkus, tiek Juknienė atskleidė, kad neturi jokių vertybių, kad jie renkasi vietoje garbingo darbo ir bendravimo postus”, – sako Nina Puteikienė. Martyno Vainoriaus nuotr.

Politikė teigė nuoširdžiai linkinti, kad ateinančius ketverius metus iš esmės pagerėtų pedagogų padėtis, bet vis tiek nepateisina tokio kolegės elgesio, nes visgi mano, kad tiek ją, tiek A. Šimkų į savivaldą atvedė būtent ji.

,,Tiek Šimkus, tiek Juknienė atskleidė, kad neturi jokių vertybių, kad jie renkasi vietoje garbingo darbo ir bendravimo postus. Aš politikoje esu tam, kad ginčiau viešąjį interesą, kad mano elgesys atitiktų sąžiningumo, garbingumo, skaidrumo principus. Galiu tik karčiai pajuokauti, kad gal geriau ginti milijonierių interesus ir tada būsi gerbiamas, stiprus, už tave balsuos ir nepabėgs pas stipresnius. Akivaizdu, kad gyvename tokioje Lietuvoje, kurioje valdžia įsivaizduojama kaip jėgos pozicija ir esantys joje yra gerbiami, ką jie bedarytų, nors niekino mokytojus, neišmokėjo atlyginimų, bet vis tiek einama pas juos”, – sakė pašnekovė.

KOMENTARAI

Vytautas Grubliauskas, Klaipėdos meras

Raštiško, formalaus patvirtinimo iš Laimos Juknienės dar neturiu, bet žinia tokia mane jau pasiekė. Tiesiogiai su ja pabendrauti dar nepavyko, bet vertinčiau tai kaip pakankamai aiškų signalą, kad ji jungiasi prie valdančiosios daugumos, o ne lieka kitoje pusėje. 

Su Arvydu Vaitkumi planuojame lengvo, neįpareigojančio pokalbio susitikti šiandien, nes nors ir norėjosi anksčiau tai padaryti, bet nepavyko. Pasikalbėti reikia, kaip jis įsivaizduoja darbą, kuom galima bendromis pastangomis padėti sprendžiant miestui reikalingus klausimus. 

Arvydas Vaitkus, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos Klaipėdos skyriaus lyderis

Pokalbis su Vytautu Grubliausku buvo geras. Aišku, apie tai pozicija ar opozicija niekam klausimų nekyla. Mes nesame daugumoje, tai turbūt teks opozicijos dalia. Konstruktyvu ar nekonstruktyvu abejonių nekyla. Atėjome su siekiais įgyvendinti klaipėdiečių viltis. Jei bus teikiami geri, aiškūs ir skaidrūs sprendimai neabejotinai juos palaikysime, nesvarbu, kas juos teiks. Tikimės analogiško požiūrio ir iš kitų. 

Dėl mano buvimo Taryboje net neabejoju ir šiandien negirdžiu argumentų, kodėl turėčiau neiti ir kuom skiriuosi nuo kitų dviejų Uosto direkcijos direktorių, kurie tą patį derino. Skirtumo tame nematau, o nuomonės, spėlionės, prielaidos, hipotetinės išvados neturi būti pagrindu vienam ar kitam sprendimui. Tą patį pasakė vakar Vyriausioji tarnybinės etikos komisija, nagrinėdama vieną iš klausimų. Interesų konfliktas negali būti grindžiamas spėliojimais. 

43 Comments

  1. Puteikienei

    palinkėjimas. Jei kvailiams rinkėjams ir bendražygiams Jūs nereikalinga, nebekankinkite saves, savo artimųjų ir greičiau „susidraugaukite” su milijonieriais, kol yra proga. Tiek dirbti, kovoti, įvairaus plauko nevykėlius už ausų tempti, kam..? Ir lengviau ir linksmiau ir turčiams kultūra – gal ir kokia kultūros raukšlelė atsiras pas juos veiduose, o ir civilizacijos žiupsnelis į mūsų kraštą. Avinams avinų dalia -tvartas.

    Reply
  2. Rinkėjas

    Todėl žmonės ir nebeina balsuoti, gėda p. Laima, kuo tada tikėti, jei viena sakote, o kita – darote. Žinoma, eidama su V.Grubliausko sąrašu būtumėte buvusi sąrašo gale, o N.Puteikienė jus pakvietė, nes tikrai pasitikėjo, o jūs išdavėte ir ją ir rinkėjus.

    Reply
    • kitas rinkėjas

      tikrai taip…

  3. Juozas

    kas pažįsta L. Juknienę, žino, kad konstruktyviai dirbti jai nelabai sekasi… ir šiaip, dar net nepradėjusi dirbti taryboje, ji JAU apvylė tuos žmones, kurie už ją balsavo, nes pareiškė, kad daro tai, ką jai liepia jos profsąjunga…

    Reply
  4. Centro partijai

    patarimas – nusisamdykite (jei gausite valstybės finansavimą) nors pradinių klasių analitiką, kuris patikrintų būsimų partiečių biografiją – Laima Juknienė – buvusi benbrų partijos ( socialdemokratai) narė su moraliniais prioritetais ne švietimui ir kultūrai, o krašto apsaugai? Ar normali mokytoja gali turėti laiko užsiiminėti profsajungom, politikom?

    Reply
    • Pritarčiau

      Pritarčiau, kad Puteikienė per daug pasitiki žmonėmis. Tai gerai, kad tik taip baigėsi, Grubliauskas neieškojo titovininkų pagalbos, nors įdomu, kas rusų balsus susirinko? Puteikienei prisieis studijuoti Lenino, kitų bolševikinių revoliucionierių darbus apie „partinę statybą”, partinės veiklos metodus. Kai norima kažką pakeisti reikia laukti pasipriešinimo, ypač jei tai paliečia gyvybinius kažkieno interesus. Rusai naudoja daugiau visokių technologijų. Pavyzdžiui renkant parašus, sąmoningai įterpiami žmonės, kurie „surenka” blogus parašus, pasitelkiami provokatoriai, perkami „atskiri” žmonės. Pakanka prisiminti Zuoko kriminalinius metodus, kai jį teisė už „gerus darbus”. Gal savos „imuniteto tarnybos” ar saugotis fiziškai, gal ir nereikia, bet romantizmo laikai praėjo.

  5. Laima Juknienė

    LR Seimo rinkimai – Darbovietė (-ės), pareigos: interesų deklaracija – AB „Geonafta”, vyresnysis statybos inžinierius, Gyvenamieji namai ar namų dalys, sodo nameliai (statomi ar pastatyti)-Klaipėdos miestas-Dovanota, Kiti vertybiniai popieriai – Franklin india fund. Iškėlė: Lietuvos socialdemokratų sąjunga14. Kokios partijos, politinės organizacijos narys esate (buvote) Nenurodė.21. Be jau išvardytų atsakymų, ką dar norėtumėte parašyti apie save -Nenurodė. Prioritetai – Testas 2008 metai. socialinė apsauga -1; švietimas -2; mokslo ir technologijų – 6, krašto apsauga – 10. šaltinis -http://www.manobalsas.lt/Laima-Jukniene/. Kažkokia neadekvačiai keista ta mokytoja.

    Reply
  6. ezys

    Tikiuosi pagaliau sulauksime tokio dalyko kaip konstruktyvi opozicija. Jeigu siulymas blogas zinoma reikia ji stabdyti, bet jei siulymas geras ir yra stabdomas tik del to, kad neduokdie valdzia dabar miestieciu akyse gerai atrodys, tai nieko uz tai blogiau nera.
    Ir respublikiniame lygmenyje tas pats, nuo pat nepriklausomybes pradzios opozicija suvokiama kaip besipriesinanti viskam, ka valdantieji siulo ir jei pavyksta ka nors sugriauti, tai sypsosi patenkinti, kad ale kazka gero padare. Nustokit viena diena ten pestis ir pradekit ziureti i tai KA siulo, o ne i tai KAS siulo ir zmones uz tai jumis gerbs ir palaikys, jau nekalbu apie tai, kad miestui nuo to bus geriau.

    Reply
  7. Na

    Ką pasakys ponia L. Juknienė tiems trims su viršum tūkstančių rinkėjų, kurie už ją balsavo? Politinis lavonas. Bus išmesta iš barščių pirmą pasitaikiusę minutę.

    Reply
  8. To as

    Bet reikia sutikti su tuo, kad jei ne Nina jie taip ir būtų likę už aikštelės ribu?
    Kas prieš tai uvot girdėję apie kažkokį Šimkų?????
    Apie kažkokią politikoje Laima????
    O dudorius tai kas, jis vagias tuos kas yra silpni !
    Vargas Klaipėdoje varganas 🙁

    Reply
  9. kestas

    Puteikiams isterika.. o tokie planai buvo babkiu pasidaryti. liko ant tuscios geldos

    Reply
    • Babkės

      Kokias tu babkes turi mintyje? Gal paaiškintum?

  10. ech

    isdavike ir parsidavele… ne pirmus isduoda… isduos ir Grubliauska

    Reply
    • Patirtis

      Grubliauską sunku išdurti, jis patyrusius aplink save susirinko, tikriau, patyrę jį pasirinko. Nei Šimkus, nei gerbiama mokytoja tokios patirties neturi, nors ką gali žinoti.

  11. Tėvai

    Ko gali išmokyti mūsų vaikus tokia Juknienė? Išdavystės, melo ir konformizmo? O baisiausia, kad pasirodo visa mokytojų profsąjunga tokia…

    Reply
    • LMPS

      Lietuvos Mokytojų profsąjunga NIEKADA nebuvo politikoje, o dirbo mokytojams. Bet Lietuvos mokytojų vardu dangstosi įvairios politinės mažumos, taip degraduodamos pačios ir kitus menkindamos.

  12. Rinkėja

    Nepadėjo nei p.Naglio lipimas per Švietimo,mokslo ir sporto ministerijos langus.Išsibarkite,išsidrąskykite kol prasidės naujos tarybos darbas,o vėliau dirbkite miestiečių labui.

    Reply
    • ???

      Ką tai reiškia, „dirbti miestiečių labui”? Miesto tarybos narių darbas: versti sąžiningai dirbti savivaldybės administraciją, o miesto tarybos opozicijos: kontroliuoti valdančiuosius ar gerai valdo. Todėl dar visai neaišku, koks darbas miestui naudingesnis?

    • Tam/tai ? ? ?

      Dirbti miestiečių labui,tai reiškia,kad miesto tarybos nariai nesirodytų ,kurie čia ,,kietesni „ir mandriau gali pakalbėti ,bet konstruktyviai dirbtų.Tik girdėdami vieni kitus KĄ sako,bet NE KAS sako priimtų pačius geriausius sprendimus.Taip taryba TURI kontroliuoti kaip jos priimtus sprendimus vykdo administracijos direktorius su savo tarnautojais,bet ar KONTROLIUOJA tai kitas klausimas.TRIS mėnesius UAB,,Vitės valdos „NEVYKDO tarybos sprendimo,dėl techninės priežiūros mokesčio tarifo, savivaldybė PRIVALO VYKDYTI daugiabučių gyvenamųjų namų administratorių darbo kontrolę ir priežiūrą.Nei taryba priziūri administacijos darbą,nei savivaldybės administracija priżiūri daugiabučių gyvenamųjų namų administratorių darbą.Tokiu neveiklumu leidžiama vidury baltos dienos apvaginėti gyventojus.

    • ezys

      >>>Tam/tai.
      Butent! O tai pliurpia, eilerascius kuria, kudakuoja, interviu dalina, purva pila – cia ne darbas, cia destrukcija.

  13. Naglis Puteikis

    „Atkreipkite dėmesį, kad koalicija Klaipėdoje sudaroma be programos, be vertybių ir be deklaracijų. Pasiskirstė postus – ir viskas. Klaipėdoje prekiaujama postais. Jis (Vytautas Grubliauskas. – ELTA) nei karto nesikreipė nei į mane, nei į partiją, nei kaip dar kitaip. Jis pravedė asmenines derybas su Šimkumi ir viskas. Pripirko pigios darbo jėgos, pigių daugumos balsų plačioje rinkoje. Kainą mes sužinosime, kai Šimkus gaus postą“, – aiškino N. Puteikis. Seimo narys kategoriškai pareiškė, kad, informacijai pasitvirtinus oficialiai, A. Šimkus bus pašalintas iš Centro partijos. „Jeigu Šimkus pasirašė, mes jį mesim iš partijos. Kaip ir visos kitos partijos, kurios taip daro, kada vienas partijos narys išmaino partiją į asmeninę gerovę“, – komentavo N. Puteikis.

    delfi.lt/news/daily/lithuania/puteikis-apie-koalicija-klaipedoje-kiek-gavo-uz-toki-sprendima.d?id=80673639

    Reply
    • ezys

      oi, Nagli, gal jus taip nesinervinkite ir kita karta maziau apie „auksinius mandatus” snekekit 😉 2 zmones is 3 patekusiu i taryba dirbs daugumoje, o jus cia putojates, toks jausmas, kad jusu partijos tikslas yra ne dalyvauti miesto valdyme, o buti opozicijoje… bet tada tokia jus ir partija.

  14. Anonimas

    Man tai tie Puteikiai juokingi i graudus is vis, nusiteike kovoti pries pasauli.. Isnaudotu savo energija geriau kazka kurti, o ne dergi nuolatos

    Reply
    • anonimui

      Tamstai reiktų perskaityti savo rašliavą ir pritaikyti ją sau, panaudoti energiją kurti, o ne dergti nuolatos. Jei jums pasaulis sukasi tik apie Grubliauską ir jo šaiką su parsidavėliais konservais ir dviem išdavikais, tai tik jūsų reikalas. Yra manančių kitaip. Nebūkit šmeižikas.

  15. Naglis Puteikis

    Laima Juknienė arba nežino, arba yra suklaidinta, kai teigia, kad „visgi tai yra komanda, tai buvo Centro partijos skyriaus sprendimas” – nebuvo jokio nei partijos, nei centrinės tarybos, nei centrinės valdybos sprendimo, nei Klaipėdos miesto skyriaus susirinkimo, nei šio skyriaus tarybos posėdžio, kur būtų nuspręsta eiti į koaliciją ir dar be jokių programinių nuostatų. Galimai L. Juknienę klaidina Alvidas Šimkus.
    Kas labai keista, tai kad kaip Laimą Juknienę pakvietęs į LCP kandidatų sąrašą nebuvau pakviestas į Klaipėdos švietimo darbuotojų profsąjungų pirmininkų tarybos posėdį, kuriame buvo svarstomas koalicijos klausimas.
    Dar įdomiau, kad niekas iš einančių į koaliciją pas Grubliauską nekalba, kokias KONKREČIAI nuostatas, vertybes ir planus jie siūlo valdančiai koalicijai.

    Reply
    • Nuostata ir vertybė

      Koks skirtumas ponas Puteiki apie kokias nuostatas, ar vertybes bus kalbama. Jūs nuostatų ar vertybių neturite, kaip ir partneris Guoga, kuris Delfi laidoje visiškai nusišnekėjo, kai buvo paklausta apie Centro partijos nuostatas ir programą. Kandidatavote į merus Vilniaus mieste, išdavėte mus. Tai ir rūpinkitės Vilniumi, galite kartu su Šimašiumi. Ko kišatės į mūsų miesto politiką?

    • tam Nuostata ir vertybė

      Pagrindinė politinė Puteikio nuostata SKAIDRUMAS (kitaip dar sakoma neleisti vogti), o tų, kurie reikalauja nesikišti ne į savo reikalus kokios nuostatos, LEISKITE DIRBTI (kitaip dar sakoma tvarkyti reikalus)? O Puteikį ar ne Klaipėdiečiai išrinko į seimą? Tai gal pasiaiškink, prieš patardamas Puteikiui nesikišti į mūsų miesto reikalus.

    • ezys

      Taip skaidrumas 😀 Ir cia pat vakar buves skaidrus partijos skyrias VADOVAS per viena diena tiek Puteikio, tiek zmonos buvo su purvais sumaisytas. Pasiskaitykite Puteikienes komentara, jai jau rinkimu metu jis pasirode neskaidrus galimai korumpuotas ir ka? Ir nieko, tylejo kaip pele po sluota.
      Skaidrumas yra vertybe, kuria dengiasi visi be isimties populistai siekiantys pralysti i valdzia. Tiek Paksas, tiek Darbo partija… tik va su skaidrumu dazniausiai ten nieko benrdo nera.
      Kiek metu sitas skaidrus politikas slepe, kad turi problemu su alkoholiu? Jei nebutu pagautas ir toliau tikriausiai zmones apie tai nezinotu.

    • Alkoholis

      Puteikis su alkoholiu turėjo problemų, bet dabar, nesigirdi kad turėtų. Dūdorius ar neslepia savo buvusių ar esamų problemų, negi būtina priminti? Kodėl jam taip rūpėjo išlikti valdžioje neužilgo išaiškės. Populistas nėra keiksmažodis, lietuviškai būtų liaudininkas, o be principų žmogus taip, pat turi pavadinimą. Asmeninė politiko reputacija svarbi, tai šiuo atveju Puteikiui ar Puteikienei niekas negali prikišti asmeninės materialinės naudos siekimo iš politinės veiklos, o Grubliausko šeimai džiazo festivalio pinigai, matomai, gyvybiškai reikalingi. Ar buvusio liberalo Grubliausko viešą veikimą seime prieš alkoholio reklamos uždraudimą, nereikia vertinti „MG Baltic” ir Masiulio bylos kontekste.

  16. Jons

    Šaunuolė Laima, pasirinko ne plepėjimą, o imti galimybę ir pačiai kažką keisti. Puteikienei pamoka, kaip vienvaldžiauti ir neįtraukti į derybinius procesus kitų kolegų.

    Reply
    • Prostitucija

      Ponia Laima, jei galėjo eiti į miesto tarybą kartu su grubliauskininkais. Dabar jos poelgis vertintinas kaip politinė prostitucija.

  17. Puteikienei

    Partija puteikienei davė šansą save populiariti, mėgautis dėmesiu, būti dėmesio centre. Už tai, kad galėjo atstovauti partija, pabūti skyriaus kandidate į meres, buvo leista pavaidinti sąrašo lyderę. Padėkokite Klaipėdos skyriui ir žinokite: Spektakis baigėsi, laikas išeiti iš rolės. Atsibuskite, rinkimai ir šou baigėsi, reikia dirbti, o dirbti tai ne pliurpti.

    Reply
    • Melas

      Pasakoti, kad buvo leista „pavaidinti sąrašo lydere” yra nesąžininga geriausiu atveju. Pavardes reikia rašyti didžiąja raide. Jei žmogus negerbia lietuvių kalbos, tai daug ką pasako.

  18. Ne milionierius

    Puteikis susidėjo su Guoga, kuris yra milijonierius. Tai ką ar jis neatstovauja milionierių, ar netapo jų vergu? Manau Puteikiai susidėtų su bet kuriui turtingu žmogumi, kad tik kuris norėtų su jais bendrauti. Bet žinodami jų neprognozuojamą elgesį, niekas su jais prasidėti nenori. Puteikiai gina tik savo interesus, nieko gero nei miestui, nei valstybei nėra padarę, tik tuščiažodžiauja Gal aš klystu? Parašykite nors vieną gerą darbą kurį padarė puteikiai, padarė, bet ne žodžiais keldami ir pusdami tuščius burbulus.

    Reply
    • Ne milionieriui

      O tu pasakyk, nors vieną gerą darbelį miestui padarė Grubliauskas? Muzikavo džiazo festivaliui, šviesų fejerverką surengė, miestui parūpino K ženklą, kas dar? Buvusį policijos pastatą sumanė menininkams padovanoti? Gal smarvę miesto pietinės dalies žmonėms pravėdino? Greičiausiai ir toliau pūs burbulus apie žydrąjį proveržį ir seks pasakas apie tramvajus?

  19. Mg

    Jukniene kaip ir tas simkus, tera politine kekse ir tiek. I taryba ja rinko ne tik kokia tais profsajunga, bet visi klaipedieciai.

    Reply
  20. Anonimas

    Vargšė Ninačka, liko viena kaip pirštas, taip gyrusi savo partiją, dabar kai tik kas išeina iš partijos, tai prasideda to žmogaus puolimas ir žeminimas. Nenuostabu, kad žmonės pasirenka kitą pusę, nes su tokiu žmogumi dirbti tiesiog neįmanoma, kuri visus šokdina, viskas turi būti pagal ją ir dar sąlygas kitiems iškėlinėja. Šie žmonės pasirinko teisingai, jie bus daugumoje, jų žodis bus girdimas, jie galės kurti geresnį miestą kartu su dauguma, o ne sėdėti opozicijoje ir stabdyti norimus įgyvendinti projektus, ir rėkauti kaip viskas blogai.. Pati Nina galėjo jungtis prie Grubliausko, bet ji įsivaizdavo, kad yra pasaulio bamba ir gali sąlygas kitiems kelti, o dabar turi ką turi. Tenka tik lieti nuoskaudas, kad jos komandą palieką „išdavikai“, “blogi žmonės“, tai jeigu jie jau tokie blogi, tai ką jie veikė Jūsų partijoje.. Man svarbiausia, kad miestas atsigautų, o tai galima padaryti tik bendromis jėgomis, tad norėčiau palinkėti tarybai, kad nuoskaudas paliktų nuošalyje ir dirbtų išvien miesto labui.

    Reply
    • Asai

      Beabejo tau akivaizdu masine korupcija yra geris. Asilas grisk i savo zologojos soda

    • Kaukės

      Spektaklis baigėsi, kaukės numestos.

    • ezys

      kokia dar masine korupcija? Ar bent vienas zmogus savivaldybeje buvo suimtas? As turiu pasiulyma, keiskit savo suki ir pradekit rekti apie masine pedofilija bus dar didesnis rezonansas, ziurekit dar ir i Seima pateksit 😉
      Rekit nerekes, nuo to niekas nepasikeis, reikia rinkti irodymus ir perduoti juos teisesaugai – va tada tai istiesu su korupcija bus kovojama, o ne tik populistiskai belvyzgojama siekiant mobilizuoti tuos 6% viskuo nepatenkintu zmoniu.

  21. nu ką Jukniene

    prieš valdžią išvesti mokytojus sugebėjai, įdomu kaip dabar prieš tuos mokytojus atsakysi…įtraukė muselę į rūgpienį gudri „motinėlė” 🙂

    Reply
  22. Pozicija

    Na, ponia Jukniene, dabar, jei „kažką siūlo”, ir paklausim, kur vaikų darželiai ir mokyklos šiaurinėje miesto pusėje, kur mokymo kokybė. Čia bus ne streikus organizuot.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Eksmeras užsigeidė atsivesdinti Sporto skyriaus vedėją*

„Tikiuosi, neateisime iki tokios stadijos, kad reikės prašyti administracijos direktoriaus, kad atvesdintų jus į virtualią komiteto posėdžio erdvę”, – taip ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

Konfliktų draskomo „Viesulo” vadovo darbą meras vertina gerai

„Kiekvienas vadovas turi dar ir savo vadovą, išskyrus aukščiausiąjį miesto vadovą, nes jam vadovo nebėra”, – taip Klaipėdos miesto tarybos Kultūros, ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos mero dviveidystė - kaip ant delno*

Arvydas Vaitkus lyg gaidys ant skiedryno pučiasi, kad neatiduos ministerijai Vaikų ligoninės, nors atidavė dešimt kartų didesnį ir vertingesnį turtą ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This