„Mars Lietuva“ vėl atvėrė duris būsimiems specialistams

Verslas

Bendrovė „Mars Lietuva“ praneša, kad antrus metus iš eilės vykęs jos karjeros renginys „Karjeros diena @Mars“ šiemet pritraukė apie 80 dalyvių – Kauno technologijų universiteto, Vilniaus Gedimino technikos universiteto ir Klaipėdos universiteto inžinerijos ir maisto technologijos specialybių studentų bei vyresniųjų klasių moksleivių, svarstančių rinktis inžinerines studijas.

„Dalis renginio dalyvių apsisprendžia atlikti vasaros praktiką „Mars Lietuva“, o apie penktadalis praktikantų vėliau įsidarbina įmonėje. Jau po pirmojo renginio įsitikinome, kad tai – vienas iš efektyvių būdų atremti dabartinius darbo rinkos iššūkius“, – pranešime cituojama „Mars Lietuva“ Personalo skyriaus vadovė Viktorija Kriščiūnaitė.

Renginio dalyviai galėjo pasižvalgyti po „Mars Lietuva“ gamyklą, susipažinti su joje gaminama produkcija, atliko inžinerines užduotis.

Keletas aktyviausių karjeros dienos dalyvių renginio pabaigoje buvo apdovanoti galimybe pabūti „šešėliais“ įmonėje  – suderintą dieną praleisti su vienu iš „Mars Lietuva“ skyrių vadovų ir iš arti susipažinti su darbo įmonėje specifika.

Trijų mėnesių vasaros praktiką įvairiuose bendrovės padaliniuose kasmet atlieka apie 10 studentų. Teigiama, kad įmonėje yra pavyzdys, kai praktikanto pozicijoje Gargždų gamykloje startavęs specialistas vėliau įsitvirtino tarptautinėje vadovų komandoje.

Šiuo metu įmonėje dirba apie 820 darbuotojų.

UAB „Mars Lietuva“ yra tarptautinės bendrovės „Mars, Incorporated“ antrinė įmonė, veikianti Lietuvoje nuo 1993 metų. Gargžduose bendrovė turi maisto gyvūnams augintiniams gamyklą, o Vilniuje pardavimų ir rinkodaros padalinį.  Per metus gamykloje pagaminama apie 75 tūkst. tonų produkcijos gyvūnams augintiniams. Teigiama, kad „Mars Lietuva“ gamykla yra viena didžiausių šalies eksportuotojų – joje gaminami 400 rūšių ir porūšių produktai tiekiami į daugiau kaip 30 Europos šalių.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

„Mars Lietuva“ investicijos pernai siekė beveik 19 mln. eurų: kyla naujas gamybinis pastatas

Maistą gyvūnams augintiniams gamykloje Gargžduose gaminanti bendrovė „Mars Lietuva“ pernai Lietuvoje investavo 18,6 mln. eurų. 2023 m. didžioji dalis investicijų ...
2024-01-09
Skaityti daugiau

Verslas

„Mars Lietuva“ tvarios plėtros programa: taupomi energetiniai ir finansiniai ištekliai

Europos energetikos rinkoje vyraujant tiekimo bei kainų nestabilumui, ilgalaikes investicijas į tvarią plėtrą vykdžiusios bendrovės skaičiuoja šių investicijų grąžą. Gargžduose ...
2022-11-14
Skaityti daugiau

Regionas

Gargždai kviečia į augintinių eiseną

Jau šį šeštadienį, spalio 1 d., Gargžduose vyks tradicinė Pasaulinės gyvūnų dienos šventė. Jos dalyviai kviečiami į eiseną „Tūkstantkojis“, kurios ...
2022-09-29
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This