Parduoda Žuvininkystės tarnybos naudotą laivą

Uostas ir jūra

Turto bankas pranešė viešojo aukciono būdu parduodantis laivą „Darius“.

Žuvininkystės tarnybai priklausęs žvejybinis laivas anksčiau buvo naudojamas moksliniais tikslais ir juo buvo atliekami tyrimai jūroje.

„Dažniausiai tenka pardavinėti įvairų perteklinį valstybės nekilnojamąjį turtą, tad laivas yra šiokia tokia egzotika. Juo turėtų susidomėti ir ne tik Lietuvoje žvejybos veiklą vykdančios įmonės, nes laivas yra žvejybinis, tik juo buvo atliekami tyrimai jūroje. Ruošiant laivą pardavimui, iš jo išmontuota mokslinė įranga, tad jis vėl tinkamas atlikti savo pirminę paskirtį – gaudyti žuvis”, – pranešime spaudai cituojamas Benitas Jonikas, Turto banko Finansinio turto ir pardavimų direktorius.

Gegužės 13 d. per aukciono sistemą www.evarzytynes.lt laivą bus siūloma įsigyti už pradinę 215,7 tūkst. eurų kainą. Dalyvių registracija skelbiama savaitė iki aukciono pradžios, o baigiama – keturios dienos iki aukciono pradžios.

1993 m. Rusijoje pagaminto laivo ilgis yra 23,06 metro, plotis 6,8 metro, borto aukštis 3,3 metro. Laivo bendroji talpa yra 117 TEU, o grynoji talpa 35 TEU. Laive įmontuotas 1997 m. gamybos, 331 kW galios variklis, pagamintas Danijoje. Laivas parduodamas be įrangos.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Verslas

Klaipėdoje ir rajone atpigs vanduo?

Valstybinė energetikos reguliavimo tarnyba (VERT) kitą savaitę tvirtins AB „Klaipėdos vanduo“ geriamojo vandens ir nuotekų bei paviršinių nuotekų bazines kainas ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Miestas

Sudūlėjo Šiaurės prospekto požeminės komunikacijos (atnaujinta)

74 milijonus litų kainavusio Šiaurės prospekto dalyje nučiuožė šlaitai, o seniau nutiestoje jo atkarpoje jau susidėvėjo požeminės vandens nuotekų sistemos.  ...
2024-03-18
Skaityti daugiau

Verslas

Kviečia sužinoti daugiau apie e. paslaugas

Uostamiesčio savivaldybės valdoma AB „Klaipėdos vanduo“ kovo 19 d. (antradienį), minint Tarptautinę klientų dieną, įmonės abonentus kviečia atvykti į Klientų ...
2024-03-15
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This