Atnaujinami tiesioginiai keltų reisai į Jūrų muziejų

Uostas ir jūra

„Smiltynės perkėla“ praneša, jog artėjant vasaros sezonui jau nuo šio trečiadienio, balandžio 3-d., atnaujinami didelio populiarumo sulaukę tiesioginiai keltų reisai į Jūrų muziejų. Be to, atsiranda ir papildomų reisų iš Senosios perkėlos.

Į Jūrų muziejų plauks keltas „Nida“, kuris kursuos „trikampio maršrutu“: Senoji perkėla – Smiltynė – Jūrų muziejus. Tiesioginiai reisai į Jūrų muziejų bus plukdomi penkias dienas per savaitę, t. y., nuo trečiadienio iki sekmadienio, keturis kartus per dieną.

Trikampio maršruto (Senoji perkėla-Smiltynė-Jūrų muziejus) tvarkaraštis trečiadieniais-sekmadieniais

Iš Klaipėdos į Smiltynę
1100 1300 1400 1600
Iš Smiltynės į Jūrų muziejų
1115 1315 1415 1615
Iš Jūrų muziejaus į Klaipėdą
1130 1330 1430 1630

Tiesioginiai keltų reisai į Jūrų muziejų pradedami jau nuo balandžio 3 d. Martyno Vainoriaus nuotr.

„Lietuvos jūrų muziejus šiemet švenčia 40-metį ir itin džiaugiasi, kad jubiliejinį sezoną pradeda ne tik mėnesiu anksčiau nei įprastai, bet ir patogiu tiesioginiu keltu. Kelte „Nida“ eksponuojama ir nauja Jūrų muziejaus paroda, pristatanti atsinaujinusias ekspozicijas. Iki vasaros muziejus dirbs su dviem išeiginėmis – pirmadienį ir antradienį, o vasarą nedirbs tik pirmadieniais. Jubiliejinis sezonas žada būti itin turtingas renginių ir parodų“,– pranešime cituojama Jūrų muziejaus Viešųjų ryšių ir rinkodaros skyriaus vedėja Nina Puteikienė.

Bilieto kaina į Jūrų muziejų vienam keleiviui į abi puses kainuos tiek pat, kaip ir į Smiltynę – 1 Eur. Ta pati kaina taikoma ir keliaujantiems dviračiu. Sudarant kelto grafiką, atsižvelgta į delfinų pasirodymų laiką.

„Atsiranda ir papildomas reisas iš Klaipėdos į Smiltynę 10.30 val., o iš Smiltynės į Klaipėdą – 10.45 val. Pirmadieniais ir antradieniais išliks tiesioginis reisas Klaipėda-Smiltynė 11, 13, ir 16 val., o trečiadieniais-sekmadieniais juos keis reisai į Jūrų muziejų. Taip pat atsiranda nauji reisai 12.30, 15.30, 17.30 val. Klaipėda-Smiltynė. Papildomi reisai atsiranda dėl šiltėjančių orų ir didėjančio žmonių srauto. Norime, kad keliautojams būtų kuo patogiau“, – cituojama ir Pardavimų ir klientų aptarnavimo direktorė Inga Valutienė.

Vien praėjusiais metais į Smiltynę perkelta daugiau kaip pustrečio milijono keleivių. Jų srautas pradeda augti tik atšilus orams, o daugiausiai besikeliančiųjų tradiciškai – vasarą, tuomet kiekvieną mėnesį keltais keliauja beveik po pusę milijono žmonių. Tad siekiant užtikrinti sklandų ir patogų keleivių perkėlimą, koreguojami bei pildomi keltų tvarkaraščiai iš Senosios perkėlos. Tuo tarpu Naujosios perkėlos – nesikeičia, čia keltai ir toliau kursuos visą parą.

Visa aktuali informacija, keltų tvarkaraščiai ir bilietų kainos skelbiamos „Smiltynės perkėlos“ interneto svetainėje: www.keltas.lt

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Mums rašo

Barokinės muzikos magijos nublokšta

Yra Klaipėdos koncertų salės repertuare vienas koncertas, kuris jau šeštą kartą kartojamas klausytojų pageidavimu. Ar atspėsite kuris? Tai – talentingojo ...
2024-02-03
Skaityti daugiau

Mums rašo

Kodėl Klaipėdos dramos teatre - tik vieno žanro spektakliai? Padiskutuokim!

Prieš porą savaičių vienas žavingas jaunuolis tarstelėjo, kad Klaipėdos dramos teatras su tokiu repertuaru toli nenuvažiuos. Kadangi esu teatro fanė, ...
2023-11-09
Skaityti daugiau

Spyglys

Nebelaiko nervai net pozicijai*

Kai jau mainos rūbai margo svieto, tai jau konkrečiai. Ir į anos kadencijos pabaigą nebebuvo galima suprasi, kas mūsų miestelyje ...
2023-10-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This