Donatas Navikas: „Vaikinams reikia susitvarkyti su psichologija”

Sportas

Sekmadienį uostamiestyje Lietuvos futbolo  lygos varžybose susitiks Klaipėdos „Atlantas“ ir pirmąją pergalę siekiantis iškovoti „Panevėžys“.

Keturios nesėkmes iš eilės patyrusi Klaipėdos ekipa bandys nutraukti šią seriją. Nors „Panevėžys“ taip pat neblizga, tačiau uostamiesčio komandos vyriausiojo trenerio asistentas Donatas Navikas mano, kad lengva tikrai nebus.

„Atsidavimas šiose rungtynėse turi būti didesnis, nei šimtas procentų”, – sako Donatas Navikas. Valdo Vyšniauskio nuotr.

„Varžovai turnyrinėje lentelėje turi tik vieną tašką, bet tai neatspindi tikrojo jų pajėgumo. Jie tikrai žaidžia gerą futbolą, rungtynėse prieš „Palangą“ buvo verti iškovoti pergalę. Mes turime tris taškus, jie turi vieną – manau, kad dvikova bus labai atkakli, nes abi komandos neturi kur trauktis”, – atlantas.lt sakė trenerio asistentas.

Viena iš pagrindinių užduočių klaipėdiečiams – neleisti varžovams aikštėje jaustis laisvai ir sustabdyti panevėžiečių lyderius.

„Varžovų komandoje netrūksta patyrusių žaidėjų, bet rungtynes ne visada laimi patirtis. Ruošdamiesi rungtynėms akcentuojame Panevėžio ekipos žaidėjus, kurie gali individualiomis pastangomis pakeisti rungtynių eigą, stengsimės neduoti jiems daug laisvės ir bandysime primesti savo žaidimą. Bet tai yra futbolas, viskas priklauso nuo detalių”, – sakė D. Navikas.

Traumų nėra patyręs nei vienas futbolininkas, todėl į aikštę „Atlantas“ žengs stipriausios sudėties. Anot D. Naviko, labai svarbu, kad žaidėjai aikštėje atiduotų visą save ir tai gali būti komandos raktas į pergalę.

„Po eilės nesėkmingų rungtynių vaikinams reikia susitvarkyti su psichologija, išeiti į aikštę ir žaisti taip, kaip jie moka. Atsidavimas šiose rungtynėse turi būti didesnis, nei šimtas procentų. Tai gali būti mūsų raktas į pergalę“, – sakė trenerio asistentas.

Rungtynės tarp Klaipėdos „Atlanto“ ir „Panevėžio“ komandų Klaipėdos miesto dirbtinės dangos stadione vyks šį sekmadienį, balandžio 14 dieną. Rungtynių pradžia – 15 valandą.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Klaipėdai Kalėdų eglė tarp didžiųjų miestų atsieis pigiausiai

Nesulaukus gruodžio pradžios Kaune šeštadienį įžiebiama pirmoji Kalėdų eglė. Kiti didieji Lietuvos miestai taip pat pradedami puošti kalėdinėmis šviesų instaliacijomis ...
2023-11-25
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Klaipėdoje antra para - be naujų COVID-19 atvejų

Šeštadienį šalyje patvirtinti tik 4 nauji COVID-19 atvejai: vienas žmogus užsikrėtė antrą kartą, skelbia Valstybės duomenų agentūra. Klaipėdoje antra para ...
2023-07-09
Skaityti daugiau

Verslas

Klaipėda - tarp autsaiderių pagal gyvenamųjų namų statybą

Pasak Valstybės duomenų agentūros pranešimo, šių metų pirmąjį ketvirtį šalyje baigti statyti 2559 nauji gyvenamieji ir negyvenamieji pastatai, tai 15,5 proc. ...
2023-05-16
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This