Netradiciškai paminėjo vienerių metų sukaktį

Fotoreportažai, Transportas

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Naujųjų mėlynųjų maršrutinių taksi Klaipėdos mieste įsitvirtinimo metinių proga M8 maršrutą aptarnaujančios bendrovės Ridvija” vadovai savo darbuotojams antradienį surengė netradicinę, bet prasmingą šventę – keletas darbuotojų pasiryžo tapti organų donorais.

Transplantacijos biuro laikinoji direktorė R. Pekarskienė (centre), įteikdama penkiems „Ridvijos darbuojamas donorų korteles, parodė 2,5 metukų berniuko, kuris gyvena tiek persodintos širdelės dėka, nupieštus delnus. Palmiros Mart nuotr.

Metukų jubiliejaus iškilmėse dalyvavusi Nacionalinio transplantacijos biuro laikinoji vadovė Rasa Pekarskienė, įteikdama penkiems bendrovės darbuotojams donorų korteles, pasidžiaugė tokia gražia vadovų iniciatyva ir paragino kitus darbuotojus pasekti jų pavyzdžiu. Ji parodė 2,5 metukų berniuko, kuris gyvena tik persodintos širdelės dėka, nupieštus delnus.

Šis berniukas auga tik dėl to, kad kažkas sunkią netekties valandą jam sutiko paaukoti savo širdį”, – sakė ji.

Ridvijos” direktorė Giedrė Šliažaitė dėkojo Klaipėdos kolektyvui už puikų darbą ir pasidžiaugė, jog per metus laiko pavyko išvengti rimtesnių avarijų bei didesnių konfliktų su keleiviais.

Be visų jūsų nebūtų ir šio mūsų gražaus pirmojo jubiliejaus, smagu, kad esme visi kartu kaip vienas kumštis, kad keleivių srautas nuolat auga”, –  sakė ji.

Geriausiems darbuojamas įteikti padėkos raštai ir dovanų kuponai. Beje, apdovanotas ir daugiausiai bilietų per metus pardavęs vairuotojas Vasilijus.

Savo ruožtu darbuotojų vardu bendrovės vadovams dėkojo Vilma Grincevičiūtė, įteikdama viso kolektyvo nuotrauką, darytą lygiai prieš metus.

INFORMACIJA

UAB „Ridvija” įsikūrusi Šiauliuose, jos maršrutiniai taksi darbuojasi dar ir Panevėžyje. Iš viso bendrovėje dirba apie 60 darbuotojų, Klaipėdoje – 26. Uostamiestyje M8 maršrutą aptarnauja 14 autobusiukų, kurie per metus jau nuvažiavo apie 800 000 km.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”79069,79066,79067,79068,79070,79071,79072,79073,79074,79075,79076,79077,79078,79079,79064,79080,79085,79082″ img_size=”gallery”][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Transportas

Klaipėdos rajono vežėjų konkurse - ir Rusijos korta

Dar gegužę VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ (KKT) paskelbto konkurso dviem Klaipėdos rajono maršrutų paketams rezultatais nepatenkinta bendrovė „Kautra“ nieko nepešė ...
2023-11-06
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Klaipėdos „mikriukų" penkmetis: vežėjai nesikeis

Jau prabėgo penkeri metai, kai į Klaipėdos gatves išriedėjo naujutėliai mikroautobusai, tapę ir neatsiejama miesto įvaizdžio dalimi, ir patogia, pakankamai ...
2023-06-21
Skaityti daugiau

Sveikata

Klaipėdoje - padėkos vakaras kraujo donorams

Penktadienį, liepos 1 d.,  aikštėje šalia prekybos centro „Studlendas“ 16 val. prasidėsiančio renginio metu bus pagerbti apie 60 geros valios ...
2022-06-30
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This