Pusfinalio seriją „Dragūnas“ pradėjo pergale

Sportas

Klaipėdos „Dragūnas“ sėkmingai pradėjo Lietuvos rankinio lygos pusfinalio seriją iki dviejų pergalių. Pirmajame pusfinalio susitikime su Alytaus „Varsa-Stronglasu“ Klaipėdos komanda namuose nugalėjo rezultatu 32:25 (18:14).

rkdragunas.lt nuotr.

Rungtynes komandos pradėjo apylygiai, tačiau netrukus į priekį išsiveržė svečiai iš Dzūkijos – 6:8. „Dragūnas“ netrukus susigrąžino persvarą, bet teko kovoti dėl kiekvieno įvarčio. Didesnę persvarą aikštelės šeimininkams pavyko susikrauti kėlinio pabaigoje – 15:12, 18:14.

Antrąjį kėlinį „Dragūnas“  pradėjo padidindamas savo persvarą – 20:14. Vis dėlto alytiškiai kibo į atlapus ir sumažino savo atsilikimą – 20:17, 25:22. „Dragūnas“ ženkliau atsiplėšė tik 56-ąją minutę, kai grąžino 5 įvarčių skirtumą – 29:24. Per paskutines minutes aikštelės šeimininkai svečiams leido įmesti tik vieną įvartį, patys realizuodami tris metimus, tad rungtynes baigė būdami priekyje septyniais įvarčiais – 32:25.

Žaidimo metu abi komandos darė klaidų, o „Dragūnui“ itin sunkiai sekėsi mesti baudinius – iš 6 mestų 7 metrų baudinių Klaipėdos komanda realizavo tik 2. Be to, daug „Dragūno“ metimų atrėmė „Varsos-Stronglaso“ vartininkas Rytis Cipkus, tarsi radęs priešnuodį klaipėdiečių atakoms.

„Dragūno“ žaidėjas Gintaras Cibulskis teigė, kad žaidimas tikrai netenkino.

„Visą sezoną tiek daug sportavome tikrai ne dėl tokio žaidimo. Kaip prieš rungtynes jau minėjo treneris, mūsų priešas, ko gero, buvom mes patys, mūsų drakonai, mūsų slibinai. Taip ir buvo. Nesijautėme laisvai, buvome susikaustę, nebuvo rankinio grožio. Rytoj susirinksime į treniruotę, vyriškai pakalbėsime. Reikia susitvarkyti su savimi ir bus viskas gerai. Tikslas yra užbaigti pusfinalio seriją 2:0. Trečių rungtynių tikrai nenorime, tad važiuosime tik su tikslu užbaigti seriją“, – sakė „Dragūno“ atstovas.

Antrąsias pusfinalio rungtynes „Dragūnas“ žais jau šį penktadienį Alytuje.

Statistika

„Dragūnas“: Lukas Simėnas, Gabrielius Virbauskas – po 7, Karolis Bliuvas – 4, Karolis Stropus, Gintaras Cibulskis, Modestas Vaitekūnas, Benas Butkus – po 3, Laurynas Simonavičius, Mykolas Lapiniauskas – po 1.

„Varsa-Stronglasas“: Nedas Buronko – 7, Rokas Lastauskas – 6, Gintautas Adamkevičius, Žygimantas Micevičius – po 3, Šarūnas Krisiulevičius, Deivas Eidukonis, Remigijus Čepulis – po 2.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

„Dragūnas“ iškovojo Baltijos rankinio lygos bronzą

Savaitgalį Estijoje vykusiame Baltijos rankinio lygos finalo ketverte vienintelė Lietuvai atstovavusi komanda – Klaipėdos „Dragūnas“ – paskutinėmis rungtynių sekundėmis išplėšė ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

„Dragūnas“ iškovojo bilietą į Baltijos rankinio lygos finalo ketvertą

Šeštadienį vyko antrosios Baltijos rankinio lygos ketvirtfinalio rungtynės tarp Klaipėdos „Dragūno“ ir „Mistra“ (Estija) komandų. Aršiai kovoję estų rankininkai savoje ...
2024-03-30
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

Lietuvos rankinio federacijos taurės finale – Klaipėdos „Dragūno“ triumfas

Klaipėdos „Dragūno“ ir Kauno „Žalgirio“ rankininkių pergalėmis sekmadienį baigėsi Utenoje vykęs Lietuvos rankinio federacijos (LRF) taurės turnyro finalo ketvertas. Tiek ...
2024-02-04
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This