Kretingiškė laimėjo „Finalo ketvertą”

Kultūra

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Sekmadienio vakarą baigėsi LNK muzikinis televizijos projektas „Finalo ketvertas”, kurį laimėjo kretingiškė pedagogė Indrė Juodeikienė.

26 metų „Žibutės“ mokyklos-darželio muzikos mokytojai įteiktas 10 000 eurų piniginis prizas. Savo sėkme negalėjusi patikėti ir sunkiai jaudulį tramdžiusi kretingiškė dar kartą įrodė, jog talentingi, muzikalūs žmonės gyvena ne tik Vilniuje ar kituose didžiuosiuose miestuose, bet ir vadinamojoje provincijoje.

Indrė yra baigusi Klaipėdos Stasio Šimkaus konservatoriją, ji dalyvavo ne viename TV muzikiniame projekte, o šiais metais laimę bandė ir atrankoje į „Euroviziją”.

Visgi jos šlovės valanda sužibo „Finalo ketverte”.

Šiame projekte, parengtame pagal tarptautinį formatą „Final Four“,  ji dalyvavo nuo ketvirtos laidos, kurioje nugalėjo kur kas tituluotesnę ir šou pasaulyje geriau žinomą Kotryną Juodzevičiūtę.

Nuo tada Indrės populiarumas vis augo, ją gerai vertino ir projekto teisėjai Martynas Tyla, Vidas Bareikis ir Egidijus Dragūnas-SEL’as. Būtent jų balsai lėmė, kad į pusfinalį Indrė pateko be kovos.

Tačiau į finalą ją atvedė su kiekviena laida vis didėjęs kretingiškės fanų skaičius.

Jų balsai ir lėmė, kad sekmadienį vykusiame superfinale ji nugalėjo irgi puikiai pasirodžiusią savo priešininkę Gintarę Korsakaitę. Už kretingiškę pasisakė net 70 proc. balsavusiųjų.

Be jų, į superfinalą dar buvo patekęs Algirdas Daumantas ir Gabrielė Banevičienė – Gabi.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=WJNPefMnuIQ”][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Nuomonės

Ne mūsų nosies reikalai

Trečiadienį LNK televizijos žinių metu žiūrovams buvo pasiūlyta balsuoti mobiliojo ryšio telefonais, mokant 30 ct už skambutį, ir atsakyti į ...
2019-01-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This