Kada reikalinga skrandžio mažinimo operacija?

Sveikata

Klaipėdietis chirurgas Nerijus Kaselis teigia, kad pasiekus tam tikrą svorio ribą nei dietos, nei sportas nepadės numesti svorio. Anot jo, tokiu atveju skrandžio mažinimo operacija tampa ne tik geriausia, bet ir vienintele galimybe.

Viena jo pacienčių, išdrįsusi taip pakeisti savo gyvenimą, Diana sako, kad visada buvo stambi, tačiau tokiai operacijai ryžtis nusprendė dėl sveikatos problemų.

Daug dietų išbandžiusi Diana tikina, kad po visų jų svoris visada sugrįždavo. Kilogramų esą grįždavo kur kas daugiau nei pavyko prarasti.  Nors Dianai operacija buvo atlikta tik prieš du mėnesius, anot moters, jau pastebimi ne tik svorio pokyčiai, bet ir gera nuotaika.

„Pasirinkau operuotis pas Nerijų Kaselį, kadangi skaičiau apie jį gerus atsiliepimus, o kadangi dirba Klaipėdoje – man tai buvo patogu. Ir nors buvo žmonių, kurie bandė atkalbėti nuo operacijos, tačiau esu toks žmogus, kuris gauna ko nori. Ir šiuo metu esu laiminga, kad pasiryžau operacijai“, – pranešime spaudai cituojama netoli Klaipėdos gyvenanti moteris.

Ji tikina, kad operacijos kaina, palyginus su nauda – minimali, kadangi nemažai teko investuoti į pokyčių neatnešusias dietas bei procedūras.

Anot pranešimo, Dianai buvo atlikta skrandžio apylankos operacija. Operacijos metu sumažinamas skrandžio tūris apie 70 proc. Kadangi pacientas suvalgo mažiau, greičiau pajaučia sotumo jausmą, pilnumą, tad svoris dėl to sėkmingai krenta be jokių pastangų.

6 Comments

  1. Edita

    Kokia yra skrandžio mažinimo operacijos kaina?

    Reply
    • Anonimas

      4600

  2. A

    Sveiki kokia kaina skrandžio mažinimo operacijos

    Reply
  3. Ingrida

    Sveiki kokia kaina skrandzio mazinimo operacijos?

    Reply
  4. Anonimas

    Kokia kaina skrandžio mažinimo operacijos?

    Reply
  5. Aušra

    Laba diena norėčiau paklaust kiek kainuoja skrandzio mazinimas mano indeksa yra44

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sveikata

Tarp centrinės valdžios pagerbtų medikų - ir Vakarų Lietuvos atstovai

Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje, įvykusių tradicinių Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) organizuojamų Nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimų metu ministras Arūnas Dulkys garbės ...
2023-05-03
Skaityti daugiau

Veidai

Nerijui Kaseliui - aukščiausias įstaigos įvertinimas

Respublikinės Klaipėdos ligoninės Pilvo ir endoskopinės chirurgijos skyriaus vedėjas – abdominalinės chirurgijos gydytojas Nerijus Kaselis garbingo jubiliejaus proga apdovanotas aukso ...
2023-02-09
Skaityti daugiau

Sveikata

Asmeninė Donaldo Trumpo padėka – klaipėdiečiui chirurgui Nerijui Kaseliui

Šių metų rugsėjo mėnesį buvusio Niujorko mero Rudolfo Džiuljanio sūnaus Andrew uošvei klaipėdietis chirurgas Nerijus Kaselis atliko skrandžio šalinimo operaciją. ...
2020-10-01
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This