Rajone dygsta SBA technologijų ir inovacijų parkas

Verslas

Šiuo metu visi, važiuojantys nuo Gargždų link Klaipėdos, dešinėje autostrados pusėje gali matyti įrengiamus privažiuojamuosius kelius, kurie ves prie koncerno SBA technologijų ir inovacijų parko.

Susitikime dalyvavo Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas, vicemerė Audronė Banionienė, Administracijos direktorius Artūrui Bogdanovas ir kiti atsakingi administracijos darbuotojai. Rajono savivaldybės nuotr.

Klaipėdos rajono savivaldybė praneša, jog antradienį čia lankėsi UAB „SBA baldų kompanija“ vadovas Audrius Bendaravičius ir projektų vadovas Ričardas Babič, kurie savivaldybės vadovams pristatė jau atliktas bei planuojamas investicijas Klaipėdos rajone.

Pranešama, jog į kelių įrengimą jau investuota 300 tūkst. eurų. Kitų metų viduryje žadama baigti pirmąjį plėtros etapą, kurio metu bus pastatyti apie 50 tūkst. kv. m ploto užimantys išskirtinės architektūros pastatai, į tai investuojant apie 50 mln. eurų bei sukuriant apie 300 darbo vietų.

Teigiama, kad SBA technologijų ir inovacijų parkas stebins ne tik išskirtinės architektūros pastatais, bet ir aplinkai draugiškais sprendimais, darbuotojams patraukliomis sporto ir poilsio erdvėmis.

Susitikimo su rajono vadovais metu sutarta bendradarbiauti, vystant šią teritoriją, sprendžiant klausimus dėl darbuotojų rengimo, aptarti ir klausimai dėl planuojamojo lygiagretaus magistralinio kelio A1 įrengimo.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

SBA baldų įmonės didina apsukas

SBA grupės baldų gamybos įmonės 2023 m. produkcijos pardavė už trečdalį milijardo – 334 mln. eurų. Šiais metais jos tęs ...
2024-01-29
Skaityti daugiau

Regionas

Talkininkai nepabūgo smarkaus vėjo

Trečius metus rengiama didžiausia kopų tvarkymo talka „Kopoms reikia tavęs“ nepaisant audringo vėjo šeštadienį sutraukė per du šimtus savanorių. Bendros ...
2023-10-07
Skaityti daugiau

ELTA

SBA baldų įmonėse keičiasi kai kurie vadovai

„SBA Home“ priklausančios baldų įmonės grynina valdymą ir plečia įmonių aukščiausių vadovų atsakomybes. Su tuo esą susiję ir pokyčiai kai ...
2023-10-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This