Pašovė žmoną ir bandė nusišauti pats

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

Policija praneša apie sekmadienio naktį Klaipėdoje įvykusį kraupų nusikaltimą.

Apie 0.40 val. Naikupės g. bute buitinio konflikto metu neblaivus (2,55 prom.) 73 metų vyras neteisėtai laikytu revolveriu „Kora Brno“ dukart šovė į 64 metų savo žmoną bei bandė nusižudyti pats.

Kaip „Atvirai Klaipėdai” sakė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Raimondas Vaitkevičius (nuotr.), žmoną pašovęs vyras dar paskambino savo dukrai ir pranešė, ką padaręs. Pastaroji apie nelaimę informavo Bendrąjį pagalbos centrą.

„Į įvykio vietą atvykus medikams ir policijos pareigūnams bute rasta moteris, kuriai buvo sužalota galva, vyriškiui matėsi kraujas ant veido. Bute rastas C kategorijai priskiriamas revolveris, kuriam laikyti šiuo metu jau reikalingas leidimas,” – komentavo R. Vaitkevičius.

Jo teigimu, moteris nedelsiant buvo išvežta į ligoninę, o vyrą medikai leido vežtis į policijos komisariatą. Čia jam pasidarė bloga, tad vėl buvo iškviesti medikai ir jis taip pat išvežtas į ligoninę. Pareigūno teigimu, buvo matyti, kad yra sužalotas vyro smilkinys.

Pirminiais duomenimis, moters būklė šiuo metu yra stabili, ji greičiausiai išgyvens. Užtat kur kas sunkesnė yra paties vyro būklė – po operacijos jis paniro į komą.

Policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasikėsinimo nužudyti.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

2021-aisiais nusikaltimų skaičius Klaipėdos apskrityje - mažiausias per penkmetį

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) vadovai pristatė 2021 m. veiklos rezultatus. Klaipėdos apskrities VPK viršininko pavaduotojo Raimondo Vaitkevičiaus teigimu, ...
2022-02-11
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Klaipėdos apskrityje sumažėjo nusikaltimų

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) vadovai, nuotoliniu būdu dalyvaujant Lietuvos policijos generaliniam komisarui Renatui Požėlai, Lietuvos policijos profesinės sąjungos, ...
2021-02-26
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

Vaisingumo klinika įtariama finansinėmis machinacijomis: galėjo būti nuslėpta apie milijonas eurų

Klaipėdos policija pranešė, kad atliekant ikiteisminį tyrimą dėl vienos privačios medicinines paslaugas teikiančios įmonės vadovų bei kitų asmenų galimai vykdytų ...
2021-02-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This