Kol kas tvirtins tik vieną administracijos direktoriaus pavaduotoją

Politika, Svarbu

Naujasis Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Neniškis ketvirtadienį jau pasirašė teikimą merui, kad jis į kitos savaitės miesto Tarybos posėdį įtrauktų klausimą dėl vieno iš jo pavaduotojų skyrimo.

Kaip „Atvira Klaipėda” ir buvo rašiusi, teikime yra konservatoriaus, miesto Tarybos nario Andriaus Dobranskio pavardė. Pasak G. Neniškio, toks buvo valdančios koalicijos sprendimas, kuris buvo derintas ir su juo pačiu.

Klaipėdos miesto tarybos nario mandatą Andrius Dobranskis jau artimiausiu metu turėtų iškeisti į Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo postą. Martyno Vainoriaus nuotr.

Teikimo dėl antrojo pavaduotojo G. Neniškis dar neparašė, nes, ant jo, dėl to dar neapsisprendė koalicija. „Atviros Klaipėdos” duomenimis, antrojo pavaduotojo, kuriuo neoficialiai buvo įvardijamas iki šiol laikinai savivaldybės administracijai vadovavęs Rusų aljanso atstovas Olegas Marininčius, skyrimo procesas sutriko, nes pastarasis negauna spec. tarnybų pažymos, leidžiančios dirbti su atitinkama informacija.

Pasak G. Neniškio A. Dobranskiui sulaukus Tarybos pritarimo jo kandidatūrai, pirmiausia būtų pavesta kuruoti socialinė sritis ir projektai.

„Kol kas gerai ir vienas pavaduotojas, nes be jo net išvykti niekur negali, tačiau tikrai norint efektyviai dirbti reikia dviejų” , – sakė G. Neniškis.

A. Dobranskį paskyrus į šias pareigas jo vietą miesto Taryboje užimtų konservatorė Justina Kunickaitė.

Savo išsilavinimo ir darbovietės rinkimų anketoje nenurodęs Andrius Dobranskis valdo 50 proc. UAB „Medpartneris” akcijų. Tiek pat jos akcijų priklauso Nerijui Kemekliui. Ši bendrovė skelbia teikianti medicinos paslaugas – vykdo įmonių darbuotojų sveikatos priežiūros veiklą, užtikrina medicinos pagalbos organizavimą įmonės viduje ir kt. Jo žmona Sandra dirba vyr. teisininke savivaldybės VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas”, užsiimančioje viešojo transporto organizavimu. Šiai įstaigai iki šios dienos vadovavo G. Neniškis.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Integruotiesiems maršrutiniams taksi – 6 metai

Antradienį sukanka 6 metai, kai į viešąjį Klaipėdos transportą kaip integruota jo dalis įsiliejo maršrutiniai taksi. Per tą laiką M5, ...
2024-04-16
Skaityti daugiau

Transportas

Paaiškėjo metinio bilieto laimėtojas

VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ skelbia, kad ketvirtadienį uostamiesčio viešojo transporto sistemoje buvo pažymėtas 100 000 000-asis bilietas nuo naujosios e-bilieto ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Transportas

100 000 000-asis keleivis gaus dovanų metinį bilietą

Šį ketvirtadienį peržengsime reikšmingą simbolinę ribą – šimtamilijoninę kelionę naujojo elektroninio bilieto sistemoje. Po šio fakto turbūt jau ir nebederės ...
2024-04-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This