„Švarumo“ lipdukais papuošė pavyzdingų vairuotojų automobilius

Transportas

Visoje šalyje ketvirtadienį vyko „Švaraus vairuotojo“ akcija.

Draugiškuose reiduose vairuotojai galėjo pabendrauti su pareigūnais, pasitikrinti savo vairavimo istoriją, o pavyzdingieji, kurie per paskutinius metus keliuose nebuvo padarę nusižengimų, gavo ne tik „Švaraus vairuotojo“ vardą suteikiantį lipduką automobiliui, bet ir policijos partnerių dovanas.

Klaipėdos Kelių policijos tarnybos viršininkas Mindaugas Džermeika sakė, kad į iniciatyvos reidą uostamiestyje suvažiavo apie tris dešimtis vairuotojų. Dalis iš jų nebuvo nė karto bausti už jokį nusižengimą Kelių eismo taisyklėms, o kita dalis – vairuotojai, bausti nebent prieš keletą metų.

„Džiaugėmės galėdami priekinius šių vairuotojų automobilių stiklus papuošti lipdukais „Švarus“, kurie teikia garbę ir kitus informuoja, kad tai ne koks „kelių erelis“, o pavyzdingas eismo dalyvis. Kad būtų visiška švara, be lipduko ir Kelių policijos dovanoto šimtmečio atšvaito su Vyčio ženklu, vairuotojai gavo ir kuponus nemokamam automobilio plovimui“, – pasakojo M. Džermeika.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Transportas

Po dar vienos žūties avaringiausioje sankryžoje - draudimai

Vasario pabaigoje žuvus vairuotojai, o praėjusią savaitę avarijoje sužeidus nepilnametę, Eismo saugumo komisija Sausio 15-osios ir Rumpiškių gatvių sankryžoje rekomenduoja ...
2024-03-05
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Avaringiausioms uostamiesčio vietoms nustatyti - dar 50 tūkst. eurų

Savivaldybė praėjusių metų pabaigoje sudarė 50 457 eurų vertės sutartį dėl avaringiausių Klaipėdos miesto vietų vadinamųjų juodųjų dėmių nustatymo ir ...
2024-01-06
Skaityti daugiau

Veidai

Klaipėdos apskrities Kelių policijai vadovaus Aurelijus Jankauskas

Klaipėdos policija praneša, jog skelbtą atranką į Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus viršininko pareigas laimėjo šio skyriaus ...
2023-12-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This