„Kiti žmonės“ į Klaipėdą neatvyks

Kultūra

Klaipėdos dramos teatras praneša, kad atšaukiamas festivalyje „TheATRIUM”  birželio 14 d. numatytas rodyti Grzegorzo Jarzynos režisuotas trupės TR Warszawa spektaklis „Kiti žmonės“ pagal lenkų rašytojos Dorotos Masłowskos tekstus.

„Deja, staiga dėl nuo trupės ir nuo festivalio nepriklausančių aplinkybių spektaklį tenka atšaukti: šįkart festivalyje jo parodyti neįmanoma Klaipėdos dramos teatro ir trupės TR Warszawa vadovai tikisi, kad spektaklį pavyks atvežti ir parodyti Klaipėdoje per naują teatro sezoną ir ketina ieškoti tam galimybių”, – rašoma teatro pranešime.

Visi, įsigiję bilietus „Tiketos” kasose, gali atgauti pinigus už juos tose pačiose kasose iki š. m. birželio 28 d. (arba pasikeisti į bilietus kitam spektakliui). Įsigijusieji bilietus internetu, gali grąžinti juos ir atgauti pinigus taip pat internetu.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Kultūra

„Mūzos“ apdovanojimas - Eglei Barauskaitei

Šeštadienį vakare į Klaipėdos dramos teatro spektaklį „Fragmentas“ susirinkę žiūrovai tapo tradicinio „Mūzos“ apdovanojimo teikimo ceremonijos liudininkais. Jau eilę metų ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Kultūra

Auksiniu scenos kryžiumi įvertintas spektaklis – ir festivalyje „Theatrium“

Garso ir judesio spektaklio „Out of the Box“ kūrybinė komanda keliauja po Lietuvą. Balandžio-gegužės mėnesiais jos laukia ir susitikimai su ...
2024-04-12
Skaityti daugiau

Kultūra

„Mūza“ lankys ir Muzikinio teatro kūrėjus

Klaipėdoje kuriančius teatro menininkus šį šeštadienį pasieks dar vienas tradicinis apdovanojimas – „Mūzos“ nominacija. „Mūzos“ nominaciją dar 2016-aisias įsteigė Klaipėdos ...
2024-04-10
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This