„Atlanto“ gynėjas Damiras Žutičius: „Panevėžyje lengva nebus“

Sportas

Po trumpos pertraukos į šalies stadionus vėl grįžta A lygos kovos. Klaipėdos „Atlanto“ tryliktame čempionato ture sekmadienį laukia labai svarbi dvikova Panevėžyje.

Sunkiai sezono pradžioje taškus rinkę panevėžiečiai po truputį įsibėgėja – per penkerias rungtynes A lygoje iškovojo 6 taškus ir pakilo iš turnyrinės lentelės dugno. Atlantiečiai per penkerias rungtynes iškovojo 4 taškus – sužaista lygiosiomis su „Stumbru“, svarbioje dvikovoje nugalėta „Palanga“, bet nusileista Vilniaus „Žalgiriui“, Marijampolės „Sūduvai“ ir „Kauno Žalgiriui“.

Šią savaitę sužaistose SHARP LFF Taurės III-iojo etapo rungtynėse, „Atlanto“ komandai padėti negalėjo du svarbūs futbolininkai – dėl traumų dvikovą praleido ekipos kapitonas Darvydas Šernas ir gynėjas iš Kroatijos Damiras Žutičius, tačiau pats žaidėjas tikisi, kad sekmadienio rungtynėse jau galės žengti į aikštę.

„Jaučiuosi neblogai. Šiek tiek dar jaučiu traumos padarinius, bet, manau, kad sekmadienio dvikovai būsiu pasiruošęs. Tai bus labai svarbios rungtynės mums, kadangi iškovoję pergalę galėtume labiau įtvirtinti savo pozicijas turnyrinėje lentelėje, o palankiai susiklosčius kitoms dvikovoms ir sumažinti atsilikimą nuo penktoje vietoje esančio „Stumbro“ iki vieno taško“, – sakė D. Žutičius.

„Mūsų dvikova A lygoje prieš„Palangą“, taip pat taip pat ir taurės rungtynės prieš „Žalgirį“, parodė, kad galime kovoti su visais ir tai mus gerai nuteikia tolimesnėms kovoms”, – sako Damiras Žutičius (dešinėje). atlantas.lt nuotr.

Pirmajame tarpusavio susitikime Klaipėdoje, „Atlantui“ pavyko iškovoti pergalę rezultatu 2:1, tačiau gynėjas iš Kroatijos mano, kad sekmadienį laukia visiškai kitokios rungtynės. Futbolininko nuomone, Panevėžio ekipos žaidimas su kiekviena diena vis gerėja, tačiau aikštėje daug geriau vienas kitą supranta ir patys atlantiečiai.

„Mes tikrai negalime vertinti Panevėžio tik pagal jų vietą turnyrinėje lentelėje. Tai – stipri ir patyrusi ekipa, kurios žaidimas su kiekvienu turu vis gerėja. Tą rodo ir jų rezultatai. Tačiau ir mūsų dvikova A lygoje prieš„Palangą“, taip pat ir taurės rungtynės prieš „Žalgirį“, parodė, kad galime kovoti su visais ir tai mus gerai nuteikia tolimesnėms kovoms. Privalome visas 90 minučių aikštėje išlikti susikaupę, atlikti tai, ko iš mūsų reikalauja treneris, susikurti progas ir, žinoma, jas išnaudoti. Tik tokiu atveju galime tikėtis teigiamo rezultato“, – sakė jis.

Legionierius iš Kroatijos neslepia, kad A lygos čempionatas šiemet – sunkiai nuspėjamas, tačiau tikisi, kad sezono pabaigoje „Atlanto“ ekipa turnyrinėje lentelėje bus aukščiau, nei yra dabar.

„Mes sunkiai dirbame treniruotėse, su kiekvienomis rungtynėmis stengiamės gerinti savo žaidimą ir analizuoti klaidas. Manau, kad sezonas tik įsibėgėja – visi žino, jog prieš sezoną daug laiko pasiruošti startui neturėjome, bet neabejoju, kad galime žaisti dar geriau, nei dabar. Mano nuomone, sezono pabaigoje turnyrinėje lentelėje mes galime būti pirmoje jos pusėje – bent jau ketvirtoje pozicijoje. Aikštėje stengsimės ir atiduosime viską, kad tai nebūtų tik žodžiai”, – teigė kroatas.

Rungtynės Panevėžio „Aukštaitijos“ stadione prasidės birželio 2 dieną, 18 valandą.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Klaipėdai Kalėdų eglė tarp didžiųjų miestų atsieis pigiausiai

Nesulaukus gruodžio pradžios Kaune šeštadienį įžiebiama pirmoji Kalėdų eglė. Kiti didieji Lietuvos miestai taip pat pradedami puošti kalėdinėmis šviesų instaliacijomis ...
2023-11-25
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Klaipėdoje antra para - be naujų COVID-19 atvejų

Šeštadienį šalyje patvirtinti tik 4 nauji COVID-19 atvejai: vienas žmogus užsikrėtė antrą kartą, skelbia Valstybės duomenų agentūra. Klaipėdoje antra para ...
2023-07-09
Skaityti daugiau

Verslas

Klaipėda - tarp autsaiderių pagal gyvenamųjų namų statybą

Pasak Valstybės duomenų agentūros pranešimo, šių metų pirmąjį ketvirtį šalyje baigti statyti 2559 nauji gyvenamieji ir negyvenamieji pastatai, tai 15,5 proc. ...
2023-05-16
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This